Σε "κακό φεγγάρι"...

Η «επόμενη μέρα» της ήττας στην Δράμα για την Αναγέννηση Καρδίτσας- "Κατασκόπευσαν" ΟΦΗ ο Γιώργος Βαζάκας και οι συνεργάτες του. 

[googlead][/googlead]

Σε «κακό φεγγάρι» θεωρούν ότι βρίσκονται στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Μπορεί η εμφάνιση κόντρα στην Δόξα Δράμας να μην ήταν η αναμενόμενη, αλλά στους «κιτρινόμαυρους» θεωρούν ότι οι λεπτομέρειες είναι όλες εναντίον τους. Μια από αυτές ήταν και το γρήγορο γκολ των Δραμινών που τους έδιωξε το άγχος. 

Πάντως ο Γιώργος Βαζάκας και οι παίκτες του είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν την... επόμενη μέρα και τον ΟΦΗ. Την Δευτέρα (30/10) οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στην Δόξα είχαν ρεπό, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Μάλιστα το τεχνικό επιτελείο της Αναγέννησης το μεσημέρι παρακολούθησε τον προσεχές αντίπαλο κόντρα στον Πανσερραϊκό.

«400άρης» ο Κισκαμπάνης
Σημαδιακό παιχνίδι για τον Φώτη Κισκαμπάνη στην Δράμα. Ο εκ των αρχηγών της Αναγέννησης συμπλήρωσε 400 παιχνίδια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο (πρωτάθλημα και Κύπελλο). Με την «μερίδα του λέοντος» σε επίπεδο Football League (257 συμμ.), στην συνέχεια σε Γ’ εθνική (107 συμμ.), ενώ έχει και δύο παρουσίες στην Super League.

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep