Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ούτε στο χειρότερο εφιάλτη μου»

Ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στο FL News λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή Ψαχνών και την απώλεια των πλέι οφς για την ομάδα της Κατερίνης. Ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στο FL News λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή Ψαχνών και την απώλεια των πλέι οφς για την ομάδα της Κατερίνης.

Ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στο FL News λίγο μετά το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ζήτησε συγνώμη από τους συντοπίτες του και ευχήθηκε το ίδιο να κάνουν και άλλοι.

Αυτή την εμφάνιση δεν την περίμενα ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου, ήμασταν ανίκανοι να διαχειριστούμε την κρισιμότητα του ματς. Η διοίκηση οφείλει να σκεφτεί και να αντιμετωπίσει την κατάσταση με νηφαλιότητα και ψυχραιμία.

Απογοητευμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή Ψαχνών και την απώλεια των πλέι οφς ανόδου, ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος έμεινε για αρκετή ώρα στο κάθισμα από το οποίο παρακολουθούσε την αναμέτρηση. Ήταν ο τελευταίος θεατής που σηκώθηκε από τη θέση του και ήταν δύσκολο να πιστέψει πως η εικόνα που έδειξε ο Πιερικός στα 90 λεπτά του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών δεν ήταν εφιάλτης.

«Είμαι τρομερά απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας. Αυτή την εμφάνιση δεν την περίμενα ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου, ήμασταν ανίκανοι να διαχειριστούμε την κρισιμότητα του ματς. Η διοίκηση οφείλει να σκεφτεί και να αντιμετωπίσει την κατάσταση με νηφαλιότητα και ψυχραιμία».

Στα τελευταία δέκα παιχνίδια κάναμε ότι ήταν δυνατό για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο σημείο που είμαστε. Δεν το λέω με διάθεση χιούμορ, αλλά με διάθεση ειρωνείας. Θεωρώ κύριο υπαίτιο εμένα και μετά τους τεχνικούς και τους ποδοσφαιριστές που είχαμε στην ομάδα.

Τα πλέι οφς χάθηκαν στο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών, ή νωρίτερα;

«Θεωρώ ότι στα τελευταία δέκα παιχνίδια κάναμε ότι ήταν δυνατό για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο σημείο που είμαστε. Δεν το λέω με διάθεση χιούμορ, αλλά με διάθεση ειρωνείας. Θεωρώ κύριο υπαίτιο εμένα και μετά τους τεχνικούς και τους ποδοσφαιριστές που είχαμε στην ομάδα. Καταφέραμε να απαξιώσουμε μια εκπληκτική πορεία του Πιερικού, να πικράνουμε τον κόσμο μας από τον οποίο ζητώ δημόσια συγνώμη. Εκανα ότι μπορούσα για την ομάδα, έδωσα όλες τις δυνάμεις μου, δεν λυπήθηκα τίποτε και ζητώ συγνώμη από τους συντοπίτες μου για λογαριασμό της διοίκησης του Πιερικού. Ελπίζω το ίδιο να πράξουν και άλλοι».

Η επόμενη μέρα είναι στη σκέψη σας σε μια φορτισμένη στιγμή;

«Τώρα δεν σκέφτομαι τίποτε. Τώρα είμαι στεναχωρημένος. Θα πρέπει να περάσει ο αναγκαίος χρόνος, να ηρεμήσουμε και μετά να κάνουμε ότι είναι καλύτερο για τον Πιερικό».

Last modified onΠέμπτη, 24 Μάιος 2012 13:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep