Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Θα ξαναβρεθούμε»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε πως αν βρεθεί πάλι στο δρόμο του ο Ηρακλής Ψαχνών και θέλει βαθμούς θα παίξει και εκείνος για τη φανέλα και την ιστορία. Ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε πως αν βρεθεί πάλι στο δρόμο του ο Ηρακλής Ψαχνών και θέλει βαθμούς θα παίξει και εκείνος για τη φανέλα και την ιστορία.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είπε πως ο Ηρακλής Ψαχνών έπαιξε για την φανέλα και την ιστορία του, αλλά αν ξαναβρεθούν και η ομάδα της Εύβοιας θέλει βαθμούς… θα παίξει και εκείνος για την φανέλα.

Ο αντίπαλος έπαιξε για την ιστορία του και για την φανέλα του. Εγώ το μόνο που θέλω να πω είναι πως αν κάποια στιγμή βρεθούμε αντίπαλοι και θέλει βαθμούς θα παίξω και εγώ για την φανέλα μου και την ιστορία μου. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο».

Εμφανώς απογοητευμένος γιατί η ομάδα του δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο προπονητής του Πιερικού στάθηκε στο χαμένο πέναλτι του Χρήστου Κουτσοσπύρου και στην ευκαιρία που ακολούθησε, ενώ άφησε αιχμές και για την προσπάθεια του Ηρακλή Ψαχνών.

«Ηρθαμε εδώ για να εξασφαλίσουμε την είσοδο μας στα πλέι οφς του πρωταθλήματος και μέσα από αυτά την άνοδο, αλλά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ο αντίπαλος μας κατάφερε να μας κερδίσει και μάλιστα με αυτό το σκορ. Θέλω να πω ότι στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε, κάπου τερματίσαμε το παιχνίδι.

Ο αντίπαλος προηγήθηκε με ένα απίθανο γκολ τη στιγμή που εμείς είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Το παιχνίδι κρίθηκε στην φάση που κερδίσαμε το πέναλτι και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αμέσως μετά χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να σημειώσουμε γκολ. Αν είχαμε καταφέρει να κάνουμε γκολ σε μια από αυτές τις φάσεις θα ήταν εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι. Θα ανέβαινε η ψυχολογία και ίσως να παίρναμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη του, εμείς δυστυχώς ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων σήμερα».

Ο αντίπαλος προηγήθηκε με ένα απίθανο γκολ τη στιγμή που εμείς είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Το παιχνίδι κρίθηκε στην φάση που κερδίσαμε το πέναλτι και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Που χάθηκαν τα πλέι οφς; Σήμερα που δεν πήρατε το ματς, ή σε προηγούμενα ματς που δεν πήρατε τους βαθμούς;

«Αν κερδίζαμε το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής πάλι θα θέλαμε έναν βαθμό σήμερα. Πιο πριν υπήρχαν ευκαιρίες να πάρει η ομάδα τους βαθμούς στην έδρα της για να εξασφαλίσει τα πλέι οφς. Αυτά δεν έχουν σημασία διότι ήρθαμε σήμερα εδώ και ξέραμε πως αν κερδίζαμε θα ήμασταν εμείς η ομάδα που θα έπαιρνε το εισιτήριο για τα πλέι οφς. Ο αντίπαλος έπαιξε για την ιστορία του και για την φανέλα του. Εγώ το μόνο που θέλω να πω είναι πως αν κάποια στιγμή βρεθούμε αντίπαλοι και θέλει βαθμούς θα παίξω και εγώ για την φανέλα μου και την ιστορία μου. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο».

Αυτό, όμως, δεν είναι το σωστό;

«Μακάρι να γίνεται πάντα αυτό. Αλλά αν θέλω να κοιμηθώ να κοιμάμαι μόνος μου και να μην με κοιμίζουν άλλοι».

Το ότι θα κάνετε το τρία στα τρία που είπατε στους ποδοσφαιριστές σας όταν αναλάβατε την ομάδα ήταν για ψυχολογική τόνωση;

«Πίστευα την ομάδα γιατί ήμουν σε αυτή μέχρι τον Ιανουάριο. Στα επτά τελευταία ματς είχε ένα βαθμό τότε και ακολουθούσε ένα δύσκολο πρόγραμμα με ομάδες όπως ο Αγροτικός Αστέρας που έπαιζε μαζί μας την παραμονή του στην κατηγορία. Πήραμε τη νίκη εκεί, δυστυχώς δεν συνεχίσαμε γιατί υπήρχαν και συνεχόμενα ματς Τετάρτη – Κυριακή με προπονήσεις αποκατάστασης μόνο. Δεν τα καταφέραμε και στα πλέι οφς βρέθηκε η Καλλονή. Της αξίζουν συγχαρητήρια».

Last modified onΤετάρτη, 23 Μάιος 2012 21:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep