"Με ονόματα και διευθύνσεις"

Η ΠΑΕ ΟΦΗ προανήγγειλε τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου Φώτη Τσάλου στην οποία θα αναλύσει τις ευθύνες των μετόχων.

Από τις 11 Σεπτεμβρίου ο Φώτης Τσάλος είχε καλέσει τους μετόχους να αναλάβουν τις ευθύνες τους για περσινές υποχρεώσεις της ΠΑΕ, αλλά φαίνεται πως δεν βρήκε ανταπόκριση και πλέον θα μιλήσει με "ονόματα και διευθύνσεις" σε συνέντευξη Τύπου την οποία προανήγγειλε η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Εκτός των οικονομικών θεματών -τα οποία σκοπεύει να αναλύσει- ο πρόεδρος της ΠΑΕ εμφανίζεται ενοχλημένος και επειδή στην εκδήλωση προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ έλαμψαν διά της απουσίας τους πολλοί βασικοί μέτοχοι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

"Την επόμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλος, θα προχωρήσει σε συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να ενημερώσει αναλυτικά τους φιλάθλους της ομάδας, για τα πεπραγμένα της διοίκησης του, σε αυτούς τους δυο μήνες, που βρίσκεται στην προεδρία του ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, προτίθεται να μιλήσει όπως λέει με "ονόματα και διευθύνσεις" και θα αναφερθεί στο οικονομικό κομμάτι, στα χρήματα που έχει διαθέσει ο ίδιος για την λειτουργία της ομάδας, αλλά και στο ποιοί έχουν στηρίξει μέχρι σήμερα την προσπάθεια του.

Παράλληλα, θα αναφερθεί και σε άλλα ζητήματα, που έχουν να κάνουν με τις προσφυγές και τις προσπάθειες που έχει κάνει ο ίδιος για την εξεύρεση λύσης, αλλά και σε άλλα φλέγοντα θέματα  του ΟΦΗ.

Η ημερομηνία και η ώρα της συνέντευξης Τύπου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες".

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2017 12:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep