Κατάθεση προβληματισμού

Η απουσία του κόσμου και των μετόχων από την εκδήλωση για τον Ευγένιο Γκέραρντ προβλημάτισε τον Φώτη Τσάλο που σκέφτεται να παραθέσει συνέντευξη Τύπου.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στη συναυλία προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ, αλλά μεταξύ συγγενών και φίλων...

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ κατώτερη των προσδοκιών με την εκδήλωση να πραγματοποιείται ουσιαστικά μπροστά σε άδειες εξέδρες. Είναι ενδεικτικό πως οι άνθρωποι της ΠΑΕ καθυστέρησαν την έναρξη μπας και αυξηθεί η προσέλευση, ωστόσο η εικόνα δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα και σκόρπισε προβληματισμό.

Η συναυλία, άλλωστε, είχε διαφημιστεί με έμφαση τόσο στις τιμές για τον Ευγένιο Γκέραρντ όσο και στον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα, αφού θα ενισχύονταν οικονομικά το ίδρυμα "Πίστη", αλλά και η μικρή Ευαγγελία Καστρινάκη. Επιπλέον είχε προγραμματιστεί η παρουσίαση φανέλας και ομάδας, ενώ είχαν προσκληθεί και πολλοί καλλιτέχνες.

Παρ' όλα αυτά το "Γεντί Κουλέ" ήταν σχεδόν άδειο. Και πέρα από τον απλό κόσμο έλαμψαν διά της απουσίας τους και βασικοί μέτοχοι της ΠΑΕ επιτείνοντας την απογοήτευση του Φώτη Τσάλου. Μάλιστα, ο πρόεδρος σκέφτεται να παραθέσει συνέντευξη Τύπου για να καταθέσει τους προβληματισμούς του.

Θυμίζουμε ότι στις 11 Σεπτεμβρίου ο Τσάλος είχε καλέσει τους μετόχους να αναλάβουν τις ευθύνες του τακτοποιώντας οφειλές της περσινής περιόδου.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep