"Ακόμη βαριά τα πόδια"

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου επανεμφανίστηκε μετά τον τραυματισμό του - τι δήλωσε ο μέσος του Αρη για το φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Υστερα από μία θλάση β' βαθμού στον αριστερό ημιτενοντώδη ο Λευτέρης Ιντζόγλου επέστρεψε στη δράση στο φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας. Ο μέσος του Αρη απέδωσε την προβληματική εικόνα της ομάδας του στα "βαριά πόδια" από την προετοιμασία και εκτίμησε ότι οι "κίτρινοι" θα παρουσιαστούν έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις τους.

"Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί. Ούτε η εμφάνιση. Ωστόσο, αν και δεν θέλουμε να έχουμε δικαιολογίες, είναι ακόμη προετοιμασία. Ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο. Τα πόδια είναι βαριά ακόμη και συνεχίζουμε να δουλεύουμε" δήλωσε ο Ιντζόγλου.

Για τη δική του επανεμφάνιση, μετά τον τραυματισμό σημείωσε πως "είμαι καλύτερα και έπαιξα ένα ημίχρονο. Θέλαμε να παίξω λίγα λεπτά και αυτό έγινε. Τώρα δουλειά".

Τέλος, για την μέχρι τώρα προετοιμασία ανέφερε ότι "δουλέψαμε πάνω σε αερόβια, σε τακτική, σε όλα τα κομμάτια και θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι".

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 10 Σεπτέμβριος 2017 12:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep