«Δεν θα ξαναγίνει»

Τι ενόχλησε τον Δημήτρη Σπανό που θεωρεί ότι ο Αρης πήρε ένα μάθημα στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Το σερί των νικηφόρων φιλικών του Αρη διεκόπη στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας (1-1), αλλά περισσότερο από το αποτέλεσμα αυτό που ενόχλησε τον Δημήτρη Σπανό ήταν η αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του.

Ο κόουτς των "κίτρινων" διαπίστωσε έλλειψη σοβαρότητας και υποσχέθηκε πως "δεν θα ξαναγίνει", αφού "...θα μας γίνει μάθημα". Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για το παιχνίδι:

"Νομίζω πως ήταν μία μέτρια εμφάνιση από εμάς. Δεν μας έχει συνηθίσει η ομάδα μας σε τέτοια μετριότητα, όμως πιστεύω πως μπορεί να είναι και ευεργητική για το μέλλον. Αν δεν συνεχίζεις κάθε λεπτό με όλες σου τις δυνάμεις θα έχουμε τέτοια φαινόμενα. Δεν θα ξαναγίνει. Η ομάδα είχε δύο πρόσωπα, όμως θα βελτιωθούμε και θα μας γίνει μάθημα. Μας έλειπε το καθαρό μυαλό και η σοβαρότητα. Κάναμε αρκετά λάθη".

-Για τον Απόλλωνα Λάρισας:

"Ο Απόλλων δείχνει πως θα είναι καλή ομάδα. Μου άρεσε πολύ. Ηξερε τι ήθελε στο γήπεδο. Εχει έναν πολύ καλό προπονητή και θα πάει καλά".

-Για το ματς κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο:

"Δεν με προβληματίζει η εικόνα μας. Δεν πρέπει να θεωρούμε πως με 2-3 καλές εμφανίσεις γίνομαστε η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε όμως πρέπει να κερδίζουμε και να προσπαθούμε σε κάθε αγώνα, με στόχο τη νίκη. Ακόμη και στα φιλικά. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα προσπάθησε. Δημιούργησε ευκαιρίες, όμως αυτό δεν έφτανε. Δεν θέλουμε να βρίσκουμε δικαιολογίες. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και στα επίσημα θα είμαστε καλύτεροι".

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 10 Σεπτέμβριος 2017 12:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep