«Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου»

Ο Αντώνης Πετρόπουλος θεωρεί ότι έφτασε η ώρα να φορέσει τη φανέλα του Άρη.

Το όνομα του Αντώνη Πετρόπουλου έχει ακουστεί για τον Άρη σε αρκετές μεταγραφικές περιόδους, όμως ο ίδιος πλέον θεωρεί ότι έφτασε η στιγμή να φορέσει τη φανέλα του. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 και επιβεβαίωσε τις επαφές των δύο πλευρών. Ο πρώην επιθετικός του Απόλλωνα ανέφερε:

«Κάνω ατομικές προπονήσεις για να είμαι σε καλή κατάσταση, γιατί όπου να' ναι θα κλείσω σε ομάδα. Δεν ξέρω ακόμα σε ποια, αλλά έχω συζητήσεις με κάποιες και περιμένω το τηλεφώνημά τους».

Περιμένεις το τηλεφώνημα του Άρη;

«Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Άρη, δεν θέλω να το κρύψω. Ούτως ή άλλως τις τελευταίες ημέρες το όνομά μου «παίζει» πολύ στη Θεσσαλονίκη. Το κακό είναι ένας ποδοσφαιριστής να βλέπει συνέχεια το όνομά του και να μην γίνεται μεταγραφή. Το έχω πει και παλαιότερα ότι είναι μία προοπτική ο Άρης και σε κάθε μεταγραφική περίοδο «παίζω» για τον Άρη. Δεν έχουμε συνεργαστεί και ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, ώστε να γίνει μία τελική συμφωνία. Αν δεν συμφωνήσεις και δεν μπουν οι υπογραφές όλα αυτά που μπορεί να γράφονται και να λέμε είναι σε φιλολογικό ενδιαφέρον».

Εσύ θέλεις να έρθεις;

«Βέβαια. Το έχω πει και σε κάποιες άλλες συνεντεύξεις. Πιστεύω στον εαυτό μου, στις δυνατότητές μου. Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα και θα με ενδιέφερε. Έχω συνεργαστεί ξανά με ανθρώπους που είναι στον Άρη. Η πορεια και οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν θα γίνει ο γάμος αυτός».

Τι μένει για να κλείσει η συμφωνία;

«Περιμένουμε την έλευση του κυρίου Καρυπίδη. Είχα και ένα προσωπικό πρόβλημα με τον πατέρα μου, αλλιώς θα είχα κλείσει νωρίτερα. Έπρεπε να μείνω στην Αθήνα, γιατί έκανε μία εγχείρηση. Θα γίνουν κάποιες συζητήσεις με τον κύριο Μυροφορίδη, τον πρόεδρο και τον προπονητή και αν επιτευχθεί συμφωνία θα είναι μεγάλη μου χαρά. Θα προσπαθήσω κι εγώ με την εμπειρία μου να βοηθήσω. Για να ολοκληρωθεί μία μεταγραφή χρειάζεται και επικοινωνία με ανθρώπους όπως ο πρόεδρος, ο κύριος Σπανός».

Στο οικονομικό έχετε συμφωνήσει;

«Ακόμα δεν έχουμε περάσει σε αυτό. Όταν έχεις μια προοπτική όπως ο Άρης και στην ηλικία που είμαι με τις παραστάσεις που έχω, παίζει ρόλο, αλλά πολλές φορές δεν είναι τόσο πρόβλημα. Και πέρυσι το κασέ μου ήταν πάρα πολύ μικρό. Αποδεικνύεις στο γήπεδο ποιος είσαι και αυτό θεωρώ ότι θα είναι μία τελευταία λεπτομέρεια, η οποία αν και εφόσον πάνε όλα καλά δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Πολλά χρόνια υπήρχε ένα ενδιαφέρον και πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενταχθώ στον Άρη. Τώρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, είναι τιμή μου και το βασικό είναι ο Άρης να ανέβει κατηγορία με ή χωρίς εμένα. Ο Άρης λείπει από τη Super League. Το ξέρουν όσοι είναι εκεί και θεωρώ ότι στο τέλος της σεζόν θα ανέβει. Πρέπει να υπάρχει κόσμος στα γήπεδα και αυτό λείπει».

Αν αποτελεί επιλογή του Παύλου Μυροφορίδη:

«Έχω συνεργαστεί κι άλλες χρονιές με τον κύριο Μυροφορίδη. Είναι ένας άνθρωπος που τα αποτελέσματά του έχουν δείξει ποιος είναι με τις ομάδες που έχει ανεβάσει στη Super League και τι δουλειά κάνει. Όπως και με τον κύριο Σπανό έχω συνεργαστεί. Έφυγε αήττητος για λόγους που η διοίκηση του Απόλλωνα ήθελε να προχωρήσει σε αλλαγή στον πάγκο. Πρέπει να γίνει κουβέντα τους και με τον πρόεδρο, δεν ξέρω και τα οικονομικά δεδομένα. Είναι θέμα της διοίκησης, δεν μπορώ να ξέρω τι μπορεί να σκέφτονται για το μπάτζετ».

Για το μυστικό, ώστε ο Άρης να επανέλθει στην Α' Εθνική:

«Το βασικό λάθος που έκανε πέρυσι ήταν ότι πίστευε ότι με τη φανέλα και μόνο θα πάρει όλα τα παιχνίδια. Η Football League είναι δύσκολη κατηγορία, ιδιαίτερη. Βρέθηκαν πλέον οι κατάλληλοι άνθρωποι και δεν θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Βλέπω μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική. Χρειάζεται εμπειρία, η στήριξη του κόσμου και πρέπει να είναι προσεκτικός. Πρέπει να ανέβει ο Άρης. Αν ξεκινήσει χωρίς απώλειες τις πρώτες 10 αγωνιστικές, τότε θα έχει αβαντάζ».

Απόδοση: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 23 Αύγουστος 2017 15:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep