«Ήρθε αυτό που ζητούσε»

Ο Φάνης Τουτζιάρης μίλησε για τον Σπύρο Παπαθανασάκη και τον Τζορτζ Τρίκκας, που φαίνεται να βγαίνει μπροστά για το μάνατζμεντ του Ηρακλή.


Για την κίνηση του Σπύρου Παπαθανασάκη να «πλασάρει» τον 40χρονο Ελληνοκαναδό επιχειρηματία Τζορτζ Τρίκκα για το μάνατζμεντ του Ηρακλή μίλησε ο Φάνης Τουτζιάρης, ο οποίος θεωρεί πως αυτό είναι «άδειασμα» στον Νίκο Καγιούλη και τόνισε πως το αποτέλεσμα είναι αυτό που ζητούσε ο Παπαθανασάκης.

Ο Τουτζιάρης, που συμμετείχε στην προσπάθεια να συναντηθεί από πέρσι με την επιτροπή με τον μεγαλομέτοχο του «Γηραιού» είπε στον «Metropolis 95,5»: «Από πέρσι το καλοκαίρι οι προσπάθειες δεν ευοδώθηκαν, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο ο Παπαθανασάκης και ήρθε το αποτέλεσμα που μάλλον αυτό ζητούσε! Μάλλον αδειάζει τον Καγιούλη αυτή τη στιγμή, αυτό δείχνει ο Παπαθανασάκης και βγάζει άλλον άνθρωπο μπροστά. Δεν ξέρω αν θέλει να συναντήσει τον κόσμο. Θεωρητικά έχει λογική. Έχουμε ακούσει πάρα πολλά όμως και όλοι κρατάνε μικρό καλάθι».

Ο Τρίκκας βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον Παπαθανασάκη στην Αθήνα για το θέμα του Ηρακλή και σκοπεύει να δημιουργήσει προϋποθέσεις ώστε η ομάδα να πάρει άδεια για τη Football League, αλλά και να συναντηθεί με τους οργανωμένους οπαδούς.

πηγή: metrosport

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 15:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep