Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βάζουν μπροστά το όνειρο του γηπέδου

Στο περιθώριο της πρώτη προπόνησης του Ηρακλή, μίλησε ο Σπύρος Παπαθανασάκης και αναφέρθηκε στο γήπεδο.

Σημαντικές εξελίξεις φαίνεται πως περιλάμβανε η πρώτη προπόνηση του Ηρακλή. Στο περιθώριό της ο Σπύρος Παπαθανασάκης αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είδα το θέμα του γηπέδου. Αύριο θα έχουμε μία συνάντηση με την επιτροπή του γηπέδου. Ηδη όμως έχουμε στείλει μηχανικό στην Ευκαρπία και σκεφτόμαστε πάντα να βάλουμε μπροστά το μεγάλο όνειρο του κόσμου που είναι το γήπεδο. Ξέρω ότι υπάρχουν σχέδια, έκταση».

«Είμαι τόσο περήφανός και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω τον Ηρακλή να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Η μέρα ανήκει στους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς , αλλά όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι. Βλέπω ότι υπάρχει τεράστιο πάθος , το βλέπω πρώτη φορά στην ζωή μους»

«Είμαι τόσο περήφανός και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω τον Ηρακλή να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Η μέρα ανήκει στους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς , αλλά όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι.

Βλέπω ότι υπάρχει τεράστιο πάθος , το βλέπω πρώτη φορά στην ζωή μου. Όπου πηγαίνω το συναντώ και αυτό με κάνει να είμαι περισσότερο αποφασιστικός. Πρέπει να οργανώσουμε την ομάδα . Την τελευταία φορά που ήρθα εδώ , είπα ότι προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα γρήγορα. Δεν μείναμε σε λόγια αλλά κάνουμε και πράξεις».

Από κει και περά, ο κόσμος έδωσε δυναμικό "παρών" στην προπόνηση που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Γήπεδο Αμπελοκήπων, δείχνοντας πως από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα στους παίκτες.

Last modified onΔευτέρα, 21 Ιούλιος 2014 21:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep