Παρασκευή ο Σπανός

Την Παρασκευή (14/07) η άφιξη Σπανού στη Θεσσαλονίκη. Υπέγραψε ο Διαμαντόπουλος, ακολουθεί ο Αποστολίδης. Στο τιμ ο Βίνο.

Το θέμα προπονητή έκλεισε στον Άρη. Οι «κίτρινοι» συμφώνησαν με τον Δημήτρη Σπανό, αλλά ο νέος τεχνικός των «κίτρινων», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News δεν θα μεταβεί την Τετάρτη (12/07) στη Θεσσαλονίκη, αλλά την Παρασκευή (14/07). Σύμφωνα με πληροφορίες, υπολογίζεται ότι θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη έως και τη Δευτέρα (17/07) για να έχει μία πρώτη γνωριμία με τα στελέχη των «κίτρινων» και να προχωρήσει σε συνεργασία με τον Παύλο Μυροφορίδη ζητήματα για το ρόστερ και την προετοιμασία.

Ως συνεργάτης του Σπανού στον πάγκο του Άρη θα προσληφθεί ο Σωτήρης Βίνο με τον οποίο συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια ο έμπειρος τεχνικός.

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, ο πρώην επιθετικός του Απόλλωνα, Δημήτρης Διαμαντόπουλος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει ο τερματοφύλακας, Μανώλης Αποστολίδης. Όλα δείχνουν ότι ο Σωκράτης Διούδης θα αποχωρήσει, οπότε ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΟ Τρίκαλα θα ενταχθεί στο ρόστερ του Άρη.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 12 Ιούλιος 2017 15:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep