«Ο Ερασιτέχνης δεν έχει βάλει ευρώ»

Σφοδρή επίθεση του προέδρου της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας, Ηλία Θεοδωρίδη, κατά της διοίκησης του Ερασιτέχνη.

Λάβρος κατά της διοίκησης του Ερασιτέχνη Αγροτικού Αστέρα, ήταν ο Ηλίας Θεοδωρίδης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα (12/06). Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κατηγόρησε τους διοικούντες τον Ερασιτέχνη πως του ζητούν το 10% από τα έσοδα των εισιτηρίων και τις διαφημίσεις, την ίδια ώρα που από την ημέρα που ενεπλάκη στα κοινά της ομάδας, όχι μόνο κάλυψε με προσωπικά του έξοδα τις υποχρεώσεις του Αστέρα, όχι μόνο βοήθησε σε χρέη που είχαν προκύψει, αλλά ο Ερασιτέχνης δεν έβαλε ούτε ένα ευρώ την περίοδο που η ομάδα αγωνιζόταν στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου με μία μίνι ανασκόπηση των πεπραγμένων του την πενταετία που βρίσκεται στην ομάδα.

«Ήρθα στην ομάδα το 11-12 υπό πολύ κακές συνθήκες. Με μία ομάδα με κακή φήμη, κάτι που ήταν ένα μεγάλο αγκάθι. Προσπαθήσαμε σαν ερασιτέχνης να αλλάξουμε το πρόσωπο του Αστέρα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Στην πορεία το αντιλήφθηκε ο κόσμος»

«Θα ήθελα να κάνω μια ανασκόπηση τη παρουσίας μου στον Αγροτικό Αστέρα, γιατί ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει τον ρόλο μου. Είμαι 5 χρόνια στον Αστέρα. Δύο χρόνια αντιπρόεδρος στον ερασιτέχνη. Αυτό σημαίνει πολλά. Ήρθα στην ομάδα το 11-12 υπό πολύ κακές συνθήκες. Με μία ομάδα με κακή φήμη, κάτι που ήταν ένα μεγάλο αγκάθι. Προσπαθήσαμε σαν ερασιτέχνης να αλλάξουμε το πρόσωπο του Αστέρα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Στην πορεία το αντιλήφθηκε ο κόσμος. Από την στιγμή που έγινε πιο έντονη η παρουσία μου στην ομάδα».

Ο Αστέρας έπεσε στην Γ’ Εθνική. Οι τότε παράγοντες δεν είχαν την δυνατότητα να κρατήσουν την ομάδα. Κατά συνέπεια πέφτει στην Δ’ Εθνική και στο ερασιτεχνικό. Εκεί ανέλαβα εγώ μαζί με τον νυν πρόεδρο του Ερασιτέχνη. Εγώ ήμουν υπεύθυνος για την 1η ομάδα και περισσότερο για την οικονομική ενίσχυση. Την πρώτη χρονιά η ομάδα ανεβαίνει κατηγορία.

«Πρόκειται για μια… πονεμένη κατηγορία. Ο Αστέρας κατάφερε και ανέβηκε ως πρώτος στη Football League. Δεν νομίζω ιστορικά αν το είχε πετύχει ξανά ο Αστέρας αυτό. Το κόστος ήταν δικό μου, του αδερφού μου και κατά συνέπεια της εταιρίας μας. Δεν ήμουν Αστέρας, δεν είχα καμία σχέση με την ομάδα. Έγιναν επαφές με 2-3 φίλους για να βοηθήσουμε την ομάδα και εγώ συμφώνησα. Στην πορεία εξελίχθηκαν διαφορετικά τα πράγματα»

Την δεύτερη χρονιά συζητήσαμε τους στόχους μας. Εγώ είπα πως θέλω μόνο πρωτάθλημα. Βάλαμε τις βάσεις. Ήταν πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα και δαπανηρό. Πρόκειται για μια… πονεμένη κατηγορία. Ο Αστέρας κατάφερε και ανέβηκε ως πρώτος στη Football League. Δεν νομίζω ιστορικά αν το είχε πετύχει ξανά ο Αστέρας αυτό. Το κόστος ήταν δικό μου, του αδερφού μου και κατά συνέπεια της εταιρίας μας.

Ανεβήκαμε κατηγορία, έγιναν τα απαραίτητα, δημιουργήθηκε η ΠΑΕ. Η ομάδα είναι καθαρή σε οικονομικό θέμα. Θα κάνω μια παρένθεση εδώ. Ήταν περίεργη η συγκυρία που ήρθα στον Αστέρα. Δεν ήμουν Αστέρας, δεν είχα καμία σχέση με την ομάδα. Έγιναν επαφές με 2-3 φίλους για να βοηθήσουμε την ομάδα και εγώ συμφώνησα. Στην πορεία εξελίχθηκαν διαφορετικά τα πράγματα.

«Δεν περίμενα να είναι τόσο δραματικά τα νούμερα και τα εισιτήρια που κόψαμε. Έχω απογοητευτεί. Μετά από μία τέτοια προσπάθεια που βγαίνει από την κακή φήμη στην ομάδα. Μία ομάδα – πρότυπο, που είναι από τις πρώτες που παίρνουν την αδειοδότηση, που τα έχει όλα τακτοποιημένα και την θαυμάζει όλη η Ελλάδα»

Όσον αφορά την φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Αστέρας έχει σπάσει όλα τα ιστορικά ρεκόρ, σαν επαγγελματική ομάδα. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αδελφό μου, τις οικογένειές μας που αντέξαμε τόσα χρόνια, με την κούραση την ψυχική και την οικονομική. Ευχαριστώ τους παίκτες, τους προπονητές και τους παράγοντες».

Ο ισχυρός άντρα της ομάδας του Ευόσμου, δεν έκρυψε το παράπονό του για τη μικρή προσέλευση του κόσμου στα παιχνίδια της ομάδας, λέγοντας πως ένας σύλλογος – πρότυπο, όπως ο Αστέρας, θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη στήριξη από την τοπική κοινωνία:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη φετινή σεζόν. Στο μόνο κομμάτι που στεναχωρήθηκα είναι στο κομμάτι της έλευσης του κόσμου. Δεν περίμενα να είναι τόσο δραματικά τα νούμερα και τα εισιτήρια που κόψαμε. Έχω απογοητευτεί. Μετά από μία τέτοια προσπάθεια που βγαίνει από την κακή φήμη στην ομάδα. Μία ομάδα – πρότυπο, που είναι από τις πρώτες που παίρνουν την αδειοδότηση, που τα έχει όλα τακτοποιημένα και την θαυμάζει όλη η Ελλάδα. Έχω μιλήσει με όλους τους προέδρους και λένε τα καλύτερα. Ίσως δεν έχω κάνει κάτι καλά, σίγουρα έχω κάνει και λάθη, τακτικά.

«Με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το κύπελλο είχαμε 131 εισιτήρια. Με την Ξάνθη, για το κύπελλο, είχαμε 118 εισιτήρια. Με τον Άρη για το πρωτάθλημα είχαμε 675 εισιτήρια»

«Στις αρχές είχαμε προσέλευση κόσμου, αλλά γενικά υπάρχει μια απαξίωση. Η τοπική κοινωνία και οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να είναι πολύ υπερήφανοι και να στηρίξουν τον Αστέρα. Κάποιος πρόεδρος μου είχε πει: «Ρε μικρέ, γιατί πήγες στον Αστέρα; Ομάδα χωρίς κόσμο δεν γίνεται ομάδα» Όμως εγώ είχα την φιλοδοξία. Με την καλή δουλειά, με το προπονητήριο, θα έρθει και ο κόσμος στο γήπεδο. Όμως με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το κύπελλο είχαμε 131 εισιτήρια. Με την Ξάνθη, για το κύπελλο, είχαμε 118 εισιτήρια. Με τον Άρη για το πρωτάθλημα είχαμε 675 εισιτήρια».

Ο Θεοδωρίδης αναφέρθηκε και στον σχεδιασμό πάνω στον οποίο στηρίχθηκε η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και δεν δίστασε να αναφερθεί και στα λάθη του:

«Σαν επιχειρηματίας, το πρώτο που κάνω είναι ο σχεδιασμός, εφόσον έχω εντοπίσει τον στόχο. Ο σχεδιασμός έχει κάποια μέτωπα. Το πρώτο είναι το πρακτικό, το δεύτερο το οικονομικό και το τρίτο οι συνθήκες. Σαν επέκταση είναι το ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο, που αναμένεται να τελειώσει μέσα σε ένα μήνα. Το τακτικό λάθος και σε συνδυασμό με την απειρία μου, είναι πως έπρεπε να στηριχθώ αγωνιστικά στους προπονητές και εκεί διαπιστώσαμε πως είχαμε μεγάλο κενό. Σωθήκαμε μέσω play out, με την ενίσχυση που είχαμε κάνει τον χειμώνα.

«Τη σεζόν 2015-16 ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε την υπέρβαση. Γι' αυτό είχαμε και ένα από τα μεγαλύτερα ρόστερ. Αποδείχθηκε πως κάναμε λάθος, γιατί δεν είχαμε τον κορμό που θα μπορούσαμε να τον ενισχύσουμε με καλούς παίκτες. Δυστυχώς η νέα ομάδα δεν περπάτησε και η συνέχεια ήταν δραματική»

Τη δεύτερη χρονιά, το 15-16, που είχα κουβεντιάσει με τους προπονητές, ήταν μια πάρα πολύ περίεργη χρονιά. Είχα φτάσει σε σημείο να σκεφτώ πως μέσω της οικονομικής κρίσης, ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε την υπέρβαση. Γι' αυτό είχαμε και ένα από τα μεγαλύτερα ρόστερ. Αποδείχθηκε πως κάναμε λάθος, γιατί δεν είχαμε τον κορμό που θα μπορούσαμε να τον ενισχύσουμε με καλούς παίκτες. Δυστυχώς η νέα ομάδα δεν περπάτησε και η συνέχεια ήταν δραματική. Το 16-17 ξεκινήσαμε τακτικά με διαφορετική φιλοσοφία. Φάνηκε και από τα αποτελέσματα πως η ομάδα πήγε καλύτερα.

Τα τακτικά λάθη που ξεκίνησαν από εμένα, δεν θα μας έδιναν το δικαίωμα να κοντραριστούμε με τις μεγάλες ομάδες. Αν είχαμε δημιουργήσει τις υποδομές και τον κορμό από την αρχή, πριν από 2-3 χρόνια, τότε ναι, αν όχι φέτος, του χρόνου θα μπορούσε να είναι η χρονιά του Αστέρα, συνδυάζοντας πάντα και τα εργαλεία, το προπονητήριο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό.

«Είχα πει και στον πρόεδρο της Football League πέρυσι, εφόσον είχε ανακοινωθεί πως τα ταμεία είναι άδεια, πως από την στιγμή που υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, γιατί να υπάρχει ο φορέας και να μην είναι υπό την ομπρέλα της Σούπερ Λιγκ; Η Football League δεν μπορεί να επιβιώσει. Υπάρχουν ομάδες κατεστραμένες οικονομικά. Υπάρχουν φιλότιμοι πρόεδροι που είναι καταχρεωμένοι, κάτι που είναι κρίμα. Πρέπει να γίνει ανασύνταξη του συστήματος»

Αυτό δίνει το δικαίωμα στην ΠΑΕ να έχει πιο εύκολη πρόσβαση σε καλύτερους παίκτες. Οι ξένοι παίκτες θέλουν δομές. Εμείς δεν τα είχαμε, με αποτέλεσμα κατά καιρούς να κάνουμε προπόνηση σε πλαστικά γήπεδα, ή ακόμα μέσα στο ίδιο το γήπεδο, με αποτέλεσμα να μην είναι σε καλή κατάσταση στα παιχνίδια. Φέτος αυτό άλλαξε και το γήπεδο ήταν άψογο».

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα μίλησε και για το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League, εκφράζοντας τη θέση πως θα πρέπει να τεθεί υπό την «ομπρέλα» της Super League, ώστε να μειωθούν τα έξοδα, ενώ στάθηκε πάρα πολύ στο θέμα της αδειοδότησης των ομάδων, καθώς, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός:

«Δεν έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις με τους προέδρους, εκτός από 4-5 ανθρώπους. Είχα πει και στον πρόεδρο της Football League πέρυσι, εφόσον είχε ανακοινωθεί πως τα ταμεία είναι άδεια, πως από την στιγμή που υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, γιατί να υπάρχει ο φορέας και να μην είναι υπό την ομπρέλα της Σούπερ Λιγκ;

«Το πρωτάθλημα ξεκίνησε πολύ αργά. Οι μεταγραφές του Αστέρα ξεκίνησαν από τον Ιούνιο και πληρώθηκαν πολλά χρήματα για ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε τέλη Οκτωβρίου. Ο αθέμιτος ανταγωνισμός έχει κάτι παραγράφους όπως η αδειοδότηση, που σημαίνει πιστοποίηση. Πώς θα γίνει η εξυγίανση αν δεν υπάρχει εφαρμογή κανονισμών; Ας μείνουν εννιά ομάδες στο τέλος»

Δύο επαγγελματικές κατηγορίες να έχουν ένα λογιστήριο κλπ, ώστε να μειωθούν τα έξοδα. Τα έξοδα της κατηγορίας είναι πολλά και παλαιότερα ήταν ακόμα περισσότερα. Δεν πήρα καμία απάντηση και έχω την εντύπωση πως κάπου εκεί θα πάνε τα πράγματα. Η Football League δεν μπορεί να επιβιώσει. Υπάρχουν ομάδες κατεστραμένες οικονομικά. Υπάρχουν φιλότιμοι πρόεδροι που είναι καταχρεωμένοι, κάτι που είναι κρίμα. Πρέπει να γίνει ανασύνταξη του συστήματος.

Είχα τεράστια αντιπαράθεση με τους ανθρώπους της Football League στο κομμάτι της αδειοδότησης. Εμείς σαν ΠΑΕ δεν προσπαθούμε να σπιλώσουμε πράγματα. Η αδειοδότηση είναι μία πιστοποίηση που σημαίνει πως η ΠΑΕ έχει καταβάλλει την εγγυητική της, έχει ρυθμίσει τα χρέη της, δεν έχει προσφυγές. Κάτι που δεν γίνεται. Ομάδα που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, πέφτει κατηγορία.

Εγώ ρωτώ. Εμείς χάσαμε από την Καλλονή. Αν παιζόταν το πρωτάθλημα ή ο υποβιβασμός, τι θα γινόταν; Από την στιγμή που η Καλλονή αποχώρησε, θα έπρεπε όλες οι ομάδες να πάρουν τους τρεις πόντους. Δεν είναι αθέμιτος ανταγωνισμός κάτι τέτοιο; Το πρωτάθλημα ξεκίνησε πολύ αργά. Οι μεταγραφές του Αστέρα ξεκίνησαν από τον Ιούνιο και πληρώθηκαν πολλά χρήματα για ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε τέλη Οκτωβρίου. Ο αθέμιτος ανταγωνισμός έχει κάτι παραγράφους όπως η αδειοδότηση, που σημαίνει πιστοποίηση. Πώς θα γίνει η εξυγίανση αν δεν υπάρχει εφαρμογή κανονισμών;

Ο Ερασιτέχνης, από αυτή τη χρονιά δικαιούται 1921,53 ευρώ. Υπάρχει μία αντιπαράθεση με τον Ερασιτέχνη, χωρίς να γνωρίζω τον λόγο. Προφανώς είναι το θέμα του γηπέδου. Πολλοί θυμάστε πώς ήταν το γήπεδο πριν από 4 χρόνια. Είχα βγάλει φωτογραφίες από την προ τετραετίας κατάσταση του γηπέδου»

Ας μείνουν εννιά ομάδες στο τέλος. Κάπου πρέπει να γίνει μία αρχή. Αυτή την εισήγηση την έκανα πέρσι, όμως όταν τα έλεγα με λέγανε ρομαντικό. Είμαι ξεκάθαρος. Η αδειοδότηση είναι πιστοποίηση. Δεν μπορείς να παίξεις επαγγελματικό ποδόσφαιρο αν δεν την έχεις. Διαφορετικά τα πράγματα μπλέκονται».

Η κουβέντα έφτασε στην μεγάλη αντιπαράθεση με τον Ερασιτέχνη. Ο κ. Θεοδωρίδης επιτέθηκε στους διοικούντες τον Ερασιτέχνη, κατηγορώντας τους πως όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής του με την ομάδα, οι ίδιοι δεν έβαλαν ούτε ένα ευρώ, ενώ αποκάλυψε πως από την στιγμή που οι ίδιοι κινούνται νομικά για να πάρουν το 10% που δικαιούνται από την ΠΑΕ, τότε και ο ίδιος θα επιδιώξει να πάρει πίσω τα χρήματα τα οποία έχει ξοδέψει όλα αυτά τα χρόνια, για τον Ερασιτεχνη:

«Ο Ερασιτέχνης, από αυτή τη χρονιά δικαιούται 1921,53 ευρώ. Υπάρχει μία αντιπαράθεση με τον Ερασιτέχνη, χωρίς να γνωρίζω τον λόγο. Προφανώς είναι το θέμα του γηπέδου. Πολλοί θυμάστε πώς ήταν το γήπεδο πριν από 4 χρόνια. Είχα βγάλει φωτογραφίες από την προ τετραετίας κατάσταση του γηπέδου.

«Έχουμε δώσει οικονομική βοήθεια 4.500 ευρώ στον Ερασιτέχνη, έχουμε και τις αποδείξεις. Το 13-14 ήρθε ένα κατασχετήριο για το γήπεδο, το οποίο είχε σχέση με την προηγούμενη ΠΑΕ. Ήταν 45 χιλιάδες ευρώ, με τις προσαυξήσεις πήγε 75 χιλιάδες. Έκανα εγώ την συμφωνία, κατάφερα να «σβήσω» τις προσαυξήσεις, κάλυψα το υπόλοιπο με 10 χιλιάδες μετρητά και διακανονισμό που θα εξοφλεί ο Ερασιτέχνης»

Σε παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό είχαμε τραυματισμούς από την σάπια κερκίδα. Αντιλαμβάνεστε πως το πρώτο που έπρεπε να κάνω είναι να φτιάξω τις κερκίδες. Η ανακαίνιση έγινε σε δύο περιόδους. Φτιάξαμε τα αποδυτήρια και τα γραφεία. Συνολικό κόστος όλου του έργου, με προσωπικά μου χρήματα ήταν 100-120 χιλιάδες για ανακαίνιση, 22 χιλιάδες τον χρόνο για συντήρηση, συνολικά 88 χιλιάδες τα τέσσερα αυτά χρόνια, συν πολλά ακόμα διάφορα έξοδα. Έχουμε φτιάξει τα πλαστικά γήπεδα για τα παιδιά. Έχουμε φτιάξει τα αποδυτήρια των μικρών τμημάτων.

Έχουμε δώσει οικονομική βοήθεια 4.500 ευρώ στον Ερασιτέχνη, έχουμε και τις αποδείξεις. Το 13-14 ήρθε ένα κατασχετήριο για το γήπεδο, το οποίο είχε σχέση με την προηγούμενη ΠΑΕ. Ήταν 45 χιλιάδες ευρώ, με τις προσαυξήσεις πήγε 75 χιλιάδες. Έκανα εγώ την συμφωνία, κατάφερα να «σβήσω» τις προσαυξήσεις, κάλυψα το υπόλοιπο με 10 χιλιάδες μετρητά και διακανονισμό που θα εξοφλεί ο Ερασιτέχνης.

Ο Ερασιτέχνης δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ για το δικό του γήπεδο. Πρέπει να το ξέρει αυτό ο κόσμος του Αστέρα. Ήρθε η ώρα που ο κόσμος πρέπει να καταλάβει. Αυτοί οι άνθρωποι, για όλα αυτά που έχω ξοδέψει, μου ζητάνε το 10%. Έτσι κι εγώ, όλα αυτά που έχω ξοδέψει για τον Ερασιτέχνη, θα τα ζητήσω πίσω.

«Ο Ερασιτέχνης δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ για το δικό του γήπεδο. Πρέπει να το ξέρει αυτό ο κόσμος του Αστέρα. Ήρθε η ώρα που ο κόσμος πρέπει να καταλάβει. Αυτοί οι άνθρωποι, για όλα αυτά που έχω ξοδέψει, μου ζητάνε το 10%. Έτσι κι εγώ, όλα αυτά που έχω ξοδέψει για τον Ερασιτέχνη, θα τα ζητήσω πίσω»

Όταν ο Αστέρας ανέβηκε στη Football League, τα παιδιά της Ακαδημίες δεν ήταν παραπάνω από 120. Σήμερα ο Ερασιτέχνης έχει πάνω από 350 παιδιά. Παρόλα αυτά, είμαι πέντε χρόνια εδώ και δεν έχω δει καμία εξέλιξη και καμία προοπτική. Η μοναδική προοπτική για τον Ερασιτέχνη είναι το εισπρακτικό και τίποτα άλλο.

Θεωρώ πως αυτό που έχει ανακαλύψει ο Ερασιτέχνης είναι μοναδικό. Θέλει να μου στείλει μια επιστολή για το 10%, που σωστά δικαιούται. Για τις χρονιές που η ομάδα ήταν στην Γ’ και την Δ’, ο Ερασιτέχνης δεν ξόδεψε ούτε ένα ευρώ. Πώς η ομάδα ανέβηκε από την Δ’ στην Γ’ και μετά στη Football League; Έβαλε ο Ερασιτέχνης χρήματα; Προσπαθείς να απαξιώσεις την νοημοσύνη μου; Μου στέλνεις επιστολή από δικηγόρο αντί να με πάρεις τηλέφωνο για να συζητήσουμε.

«Τις χρονιές που η ομάδα ήταν στην Γ’ και την Δ’, ο Ερασιτέχνης δεν ξόδεψε ούτε ένα ευρώ. Πώς η ομάδα ανέβηκε από την Δ’ στην Γ’ και μετά στη Football League; Έβαλε ο Ερασιτέχνης χρήματα; Προσπαθείς να απαξιώσεις την νοημοσύνη μου; Μου στέλνεις επιστολή από δικηγόρο αντί να με πάρεις τηλέφωνο για να συζητήσουμε»

Εγώ εδώ και 2-3 χρόνια τους έχω πει τις απόψεις μου. Τους είχα καλέσει πέρυσι το καλοκαίρι και τους είπα να έχουμε την ποδοσφαιρική επιτήρηση των ομάδων Κ15 και Κ17 και την συνδρομή των ομάδων να την πάρει ο Ερασιτέχνης. Και να κάνουμε έναν σχεδιασμό που να λέει πως με την ολοκλήρωση του προπονητηρίου, τα παιδιά να κάνουν εκεί προπόνηση, ώστε οι ομάδες Κ15, Κ17, Κ20 να έχουν συνοχή. Αυτό απορρίφθηκε από την πλευρά τους και τους τελευταίους μήνες λένε πως θέλει ο Θεοδωρίδης να πάρει τις Ακαδημίες, λες και είναι δικές τους».

Τέλος, ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα έκανε μια μικρή αναφορά για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

«Έχω κάποια ραντεβού με παίκτες και προπονητές. Θα πάρουμε τις αξιολογήσεις των παιδιών, θα κάνουμε ένα καλεντάρι και θα κάνουμε τον προγραμματισμό μας. Θα τα μάθετε εν καιρώ».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Media

Last modified onΔευτέρα, 12 Ιούνιος 2017 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep