«Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας»

Ο Γιάννης Κοιλιάρας αναφέρθηκε στην επιστροφή του μετά από τέσσερις μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού.

Ο Γιάννης Κοιλιάρας μίλησε για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από απουσία 4 μηνών (είχε τραυματιστεί στις 28/01), αλλά και για τη φετινή πορεία του ΟΦΗ τονίζοντας ότι οι παίκτες έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους. Αναλυτικά είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα δυνατός για να βοηθήσω και εγώ την ομάδα. Έλειπα πολύ καιρό. Είμαι χαρούμενος για αυτό, που έχω την υγεία μου. Η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο στο παιχνίδι και πρόσφερε θέαμα. Έβαλε πολλά γκολ και θα μπορούσε να βάλει και περισσότερα. Νομίζω ότι ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Εμείς σε κάθε αγωνιστική πρέπει να δείχνουμε ότι είμαστε ΟΦΗ και δεν ξεχωρίζουμε ματς. Πάμε για το επόμενο ματς στην Καρδίτσα, για να πάρουμε και εκεί τους τρείς πόντους.

-Πως νοιώθεις που γύρισες μετά από καιρό;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την υγεία μου και τα πόδια μου είναι δυνατά. Δουλεύω κάθε μέρα στην προπόνηση και είμαι χαρούμενος που γύρισα για να βοηθήσω την ομάδα, όσο μπορώ».

-Είναι δίκαιη η θέση του ΟΦΗ;

«Όχι. Πίστευα από την αρχή την ομάδα. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας και η ομάδα έπρεπε να είναι ψηλότερα. Ξεφύγαμε από το στόχο μας, αλλά η ομάδα συνεχίζει».

Last modified onΚυριακή, 28 Μάιος 2017 22:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep