«Θέλω να μείνω για να πετύχω»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εξέφρασε την επιθυμία του να τελειώσει μέσα στην εβδομάδα το θέμα της παραμονής του στον ΟΦΗ.


Στο θέμα της παραμονής του στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ στάθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον κυριακάτικο (28/05) νικηφόρο (6-1) αγώνα κόντρα στη Σπάρτη στο «Γεντί Κουλέ». Ο έμπειρος τεχνικός σημείωσε πως δεν θέλει να μείνει στην ομάδα απλά για να μείνει, αλλά για να πετύχει, ενώ τόνισε ότι υλοποοιούνται σταδιακά αυτά που έχει ζητήσει από τη διοίκηση. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο ματς με τους Λάκωνες, λέγοντας χραακτηριστικά πως «το σκορ τα λέει όλα».

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς που το χάρηκαν όλοι και εμείς φυσικά. Σε αυτά τα ματς θα πρέπει να χαιρόμαστε αλλά να έχουμε σοβαρότητα και πειθαρχία. Υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, έτσι αρμόζει στην ομάδα μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που έδωσαν ένα ωραίο τόνο στο ματς. Το σκορ τα λέει όλα. Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας. Χρησιμοποιήσαμε και νέους παίκτες. Η επόμενη μέρα είναι σημαντική για τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ πρέπει να έχει όραμα και οργάνωση. Να έχει ξεκάθαρους στόχους. Ραντεβού δεν έχει οριστεί για να κάνουμε κουβέντα αν θα μείνω.

Το… μπαλάκι είναι στη διοίκηση να υλοποιήσει το πλάνο που έχουμε θέσει και περιμένω. Έχουμε μιλήσει και θα κάνουμε και άλλα ραντεβού. Εύχομαι να τελειώσει το θέμα είτε θετικά είτε αρνητικά αυτή την βδομάδα. Υλοποιούνται αυτά που έχω πει στη διοίκηση αν και οι αποχωρήσεις παικτών που έγιναν είναι κάτι διαφορετικό. Ίσως κάποιοι από αυτούς, τους δύο (Μπότανεγκ- Παντίδος), που έφυγαν να παίζουν στον ΟΦΗ του χρόνου. Θα δούμε τις επόμενες μέρες τι θα γίνει. Πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα. Να έχουμε ξεκάθαρο στόχο, μπάτζετ και η ομάδα να έχει προστασία. Δεν θέλω να μείνω απλά για να μείνω αλλά για να πετύχω».

Last modified onΚυριακή, 28 Μάιος 2017 20:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep