«Κάνατε το όνειρό μας πραγματικότητα»

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Λαμίας, συγχαίρει την ομάδα για την άνοδο στην Super League

«Βροχή» έρχονται τα συγχαρητήρια στην Λαμία, μετά και την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου της ομάδας στην Super League. Εξαίρεση δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν και οι Βετεράνοι του συλλόγου, που με ανακοίνωση τους ευχαρίστησαν τους νυν παίκτες της ομάδας της Λαμίας, που κατάφεραν αυτό που δεν μπόρεσαν, κατά το παρελθόν, να επιτύχουν οι ίδιοι.

Αναλυτικά: 

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών «Α.Σ Λαμία» και όλα τα μέλη μας, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς τον κ. Πανουργιά Παπαϊωάνου (μεγαλομέτοχο), κ. Γεώργιο Πόντικα (πρόεδρο), το Δ.Σ της ομάδας, τον κ. Μπάμπη Τεννέ και τους συνεργάτες τους, όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για την ιστορική άνοδο της ομάδας μας στην Πρώτη Εθνική, που συμβαίνει για πρώτη φορά, 53 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας της Λαμίας.

Όλα τα μέλη μας υποκλίνονται μπροστά στο μεγαλείο σας. Σας ευχαριστούμε που ζούμε και πανηγυρίζουμε την άνοδο, όπως όλοι σε αυτή τη πόλη. Επιγραμματικά, δε, αναφέρουμε ότι δεν πετύχαμε εμείς, το κάνατε πράξη εσείς. Νιώθουμε πολύ περήφανοι και ευγνώμονες που κάνατε το «όνειρο» μας πραγματικότητα.

Κύριοι, σας ευχαριστούμε.

Πολλά συγχαρητήρια».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 22 Μάιος 2017 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep