«Τρίκαλα, η καλύτερη ομάδα»

Το εγκώμιο των Τρικάλων έπλεξε ο τεχνικός της Λαμίας, Δημήτρης Σπανός και υποστήριξε ότι ούτε στο χειρότερο όνειρό του δεν το περίμενε αυτό.

Ως την καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στη Football League χαρακτήρισε τα Τρίκαλα ο τεχνικός της Λαμίας, Δημήτρης Σπανός. Μετά την ήττα της ομάδας του με 1-0 είπε: 

«Ευχαριστώ τον κ. Σταύρο για τα καλά του λόγια ό,τι επιθυμεί να το πετύχει. Δυστυχώς στο πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς αποτύχαμε. Ήμασταν νωθροί, νωχελικοί. Έγινε ένα παιχνίδι Β' Εθνικής με ελάχιστες φάσεις που εμάς δεν μας βολεύει. Μπήκαμε σε μια διαδικασία να ριψοκινδυνευσούμε την έδρα μας. Με αυτό το σκεπτικό που μπήκαμε, δικαιωματικά χάσαμε.

Χάσαμε απο μια ομάδα που έδειξε πάθος, θέληση, πίστη και ήταν καλύτερη απο εμάς. Με στενοχωρεί που στενοχωρήθηκε ο κόσμος. Να ζητήσουμε συγγνώμη. Απο σήμερα το βράδυ να είμαστε εδώ για να τελειώσει η Λαμία εκεί που πρέπει βάση της ιστορίας της και της αξίας της».

Για την φάση του πέναλτι:
«Κοιτάξτε ήμουν μπροστά, όταν δεν δικαιούται κάτι η ομάδα μου δεν θέλω να πω τίποτα. Η ομάδα μας σήμερα δεν είχε ανάπτυξη δεν παρήγαγε ευκαιρίες. Ο ΑΟ Τρίκαλα του 1ου γύρου με τον 2ο δεν έχει καμία σχέση. Δεν πρέπει να χάσεις τη συγκέντρωσή σου ούτε ένα δευτερόλεπτο, θα σε τιμωρήσει. Ίσως είναι η καλύτερη της κατηγορίας. Πρωταρχικός μας στόχος ήταν να έρθουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Στο χειρότερο όνειροό μου αυτό δεν το περίμενα».

Ο Δημήτρης Ζουλιώτης ανέφερε:
«Σε ένα ματς ορόσημο για εμάς δεν τα καταφέραμε. Δεν θέλω να πω λόγια και να δικαιολογηθώ. Συγγνώμη απο τον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε αξιοπρεπώς και τα κεφάλια μέσα. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα, είναι η καλύτερη ομάδα στη Β΄ Εθνική. Ήταν ένα παιχνίδι που όποιος κέρδιζε, θα είχε προβάδισμα για την 3η θέση. Κρίθηκε στο γκολ, τα κατάφερε η ομάδα των Τρικάλων και μοιραία ήρθε η ήττα στην έδρα μας».

Πηγή: goaltrikala.gr

Last modified onΣάββατο, 23 Απρίλιος 2016 22:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep