Με τη δύναμη του «Βικελίδης»

Ο Άρης εκτός από τη νίκη σε βάρος της Λαμίας θα κυνηγήσει περισσότερα γκολ για το ακραίο ενδεχόμενο ισοβαθμίας.

Μόνο μαθηματικές είναι οι ελπίδες του Άρη για να βγάλει από τη 2η θέση τη Λαμία και να πάρει εκείνος το εισιτήριο ανόδου. Οι «κίτρινοι» υποδέχονται την Κυριακή (21/05, 17:00 ΕΡΤ3) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League την ομάδα της Φθιώτιδας στη ρεβάνς της ήττας με 1-0 στο ΔΑΚ και θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν στο τρίποντο και να μειώσουν τη διαφορά στους τρεις πόντους. Εννοείται ότι οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Κωστένογλου θα κυνηγήσουν ένα σκορ καλύτερο από αυτό του πρώτου γύρου και έστω με δύο τέρματα διαφορά, ώστε να υπερτερούν στην πιθανότητα ισοβαθμίας.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (20/05) και η τεχνική ηγεσία άφησε εκτός τον τιμωρημένο Μπούρμπο και τους τραυματίες Τσουμάνη, Ανάκογλου. Η 19άδα: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Τζανακάκης, Μπαργκάν, Καράμπελας, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι τα εισιτήρια του παιχνιδιού με τη στερεοελλαδίτικη ομάδα κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 10 ευρώ στη Θύρα 9, 20 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων) και 40 ευρώ στα VIP».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 20 Μάιος 2017 12:16

2 comments

  • Μαριος
    Μαριος Κυριακή, 21 Μάιος 2017 13:55 Comment Link

    Πανίκος...στη Φθιώτιδα, ο πρόεδρος του Άρη έστειλε τον φάκελο με τα ( ευνοημένα παιχνίδια ) της Λαμίας στην ΟΥΕΦΑ.Αφου δεν μπόρεσε να πάρει πρωτάθλημα στο γήπεδο θα το δώσει η ΟΥΕΦΑ.Ανεπαρκεια, παίχτες στην πείνα ,προσφηγες κλπ. Και η Λαμία του φταίει.Να δικαιολογηθεί στον κόσμο θέλει ο άνθρωπος, οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν όμως και είναι αρκετοί.Δεν γνωρίζω ακόμα αν θα στείλει και φάκελο με την περίπτωση Λεβαδείας.Θα του βγουν σε καλό οι κόντρες με τις εν λόγω ομάδες?Τι τη θέλει τη σημερινή νίκη αφού θα δικαιωθεί στην ΟΥΕΦΑ?

  • Τάσος Λεωτρίνης
    Τάσος Λεωτρίνης Κυριακή, 21 Μάιος 2017 09:44 Comment Link

    Φίλοι του Αρη απο την εποχη που ημουν φοιτητής στην πολυτεχνική του ΑΠΘ σας γνωρίζω και ξέρω οτι ειστε άνθρωποι με ήθος και λεβεντια. Καποιοι απο τη διοίκηση της ομαδας θελουν να σας ταίσουν σανό.Εσεις ομως ξέρετε τι φταίει και ο Αρης βρίσκεται εκεί που είναι.
    Δεν σας φταίει η Λαμία, εγώ εκτος απο λαμιώτης αρα στηριζω την ομαδα της πολης μου,στην θερσσαλονικη ήμουν αρειανός με διαρκειας στο Χαριλάου.
    Σημερα εστω κι αν μας απαγορεύουν ουσθαστικα οι διοικουντες του Αρη να μπουμε στο γήπεδο εγω θα ειμαι εκει και θα συναντησω και αρκετους από τους παλιους μου φίλους και τοτε συμφοιτητές.
    Θελω να σας παρακαλέσω να συμβάλετε να γινει ένας ωραιος αγώνας γιατι και οι δυο ομάδες είναι πολύ καλές.
    Οταν ήρθατε,όσο ιηρθατε, στην Λαμία προσωπικά ζήτησα απο τον προεδρο μας να υποδεχτουμε φιλοξενα οσοι αρειανοι βρεθούν στο γπηεσο Λαμίας.Και εισακούστηκα. Στο τελος φυγαμε με 4-5 φιλους οπαδους του Αρη και ειπαμε τα παλια μας στα ψητοπωλεία της Λαμίας. Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα.Εγω εχω τωρα τα παιδαι μου στη Θεσσαλονικη φοιτητες και ερχομαι συχνα επανω.Ειμαστε φίλοι.Τιποτα δεν μας χωρίζει παρά μονο η απόσταση.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep