Νίκη αλλιώς… game over

Η… τελευταία ζαριά του Άρη θα παιχτεί απέναντι στην Λαμία. Την Κυριακή στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του ντέρμπι

Την τελευταία του ελπίδα για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου στην Super League, θα κυνηγήσει ο Άρης, το απόγευμα της Κυριακής (21/05, 17:00) απέναντι στην Λαμία, για την 31η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Η νίκη για το συγκρότημα του Νίκου Κωστένογλου αποτελεί αυτοσκοπό, προκειμένου να μειωθεί η διαφορά των δύο ομάδων στους τρεις πόντους, τρεις στροφές πριν το φινάλε. Μάλιστα, αν είναι δυνατόν, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κυνηγήσει και ένα σκορ το οποίο θα την φέρνει σε πλεονεκτική θέση σε περίπτωση ισοβαθμίας, καθώς μην ξεχνάμε πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η Λαμία είχε επικρατήσει με 1-0. 

Όσον αφορά τα αγωνιστικά σχέδια του 47χρονου τεχνικού, αναμένεται να βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στην 11αδα που ξεκίνησε στην Κρήτη, απέναντι στον ΟΦΗ, εκτός, φυσικά, από τον τιμωρημένο Χρήστο Μπούρμπο. Θέση στο βασικό σχήμα, πάντως, διεκδικούν τόσο ο Κενάν Μπαργκάν, όσο (κυρίως) ο Αντώνης Καπνίδης. Εκτός αποστολής, εκτός του Χρήστου Μπούρμπου, θα μείνουν και οι τραυματίες Δημήτρης Ανάκογλου και Νίκος Τσουμάνης.

Τέλος, τα εισιτήρια της αναμέτρησης του «Κλεάνθης Βικελίδης», θα βγουν στην κυκλοφορία ανήμερα του αγώνα, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ>

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων της κυριακάτικης αναμέτρησης (21/05) με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:00), στο πλαίσιο της 31ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan.gr Football League.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 10 ευρώ στη Θύρα 9, 20 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων) και 40 ευρώ στα VIP.
H διάθεσή τους θα ξεκινήσει την Κυριακή, την ημέρα του αγώνα με τη στερεοελλαδίτικη ομάδα, από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης, από τις 13:30, ενώ διατίθενται και ηλεκτρονικά, μέσω της Viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-16-17/)».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 20 Μάιος 2017 10:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep