Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πιο δυνατός ο Αγροτικός

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στη Football League, στον Αγροτικό Αστέρα υποστηρίζουν ότι η παραμονή στην κατηγορία είναι πολύ κοντά.

Η ήττα, εξάλλου, από τον Πανσερραϊκό, με 3-0, ήταν εντός προγράμματος. Όλα τα λεφτά είναι πλέον το παιχνίδι της άλλης Τετάρτης με τον Βύζαντα, που σύμφωνα με τις ενδείξεις θα κρίνει πολλά. Για το ματς αυτό ο προπονητής της ομάδας της Ευόσμου, Γιώργος Κούτσης, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλα τα «όπλα» στη διάθεσή του.

 

Σημαντική είναι η επιστροφή του Γιώργου Τσουκαλίδη, ο οποίος μέχρι τότε θα έχει ξεπεράσει την κάκωση στο γόνατο και θα δηλώσει παρών. Από τιμωρία επιστρέφει ο Γιακουμής, ενώ ο Βουτσάς που ήταν άρρωστος και ο Τσάτσας που ήταν τραυματίας επιστρέφουν και εκείνοι.

 

Να σημειωθεί, τέλος, ότι εδώ και καιρό οι άνθρωποι των Θεσσαλονικέων προσπαθούν να πουλήσουν τον Τζέι Τζέι Παμπόε σε ομάδα της Βουλγαρίας και ενώ ενδιαφέρον υπάρχει, ο Άγγλος επιθετικός εξακολουθεί να παραμένει εξαφανισμένος. Υπενθυμίζεται ότι με τον Αγροτικό δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο.

Last modified onΠέμπτη, 03 Μάιος 2012 16:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep