Δεν εφησυχάζονται στην ΑΣΑ

Ρεπό έχουν τη Δευτέρα (08/05) οι «κιτρινόμαυροι», που στρέφουν την προσοχή τους στον Αγροτικό Αστέρα.

Θετικός κρίνεται ο βαθμός που πήρε η Αναγέννηση Καρδίτσας κόντρα στον Παναιγιάλειο (1-1) την Κυριακή (07/05) για τη μάχη που δίνουν οι «κιτρινόμαυροι» για την παραμονή τους, ωστόσο κανείς στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν εφησυχάζεται.

Η ομάδα του Γιάννη Μάγγου, που ήθελε τη νίκη στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, άργησε να μπει, ωστόσο κατάφερε να βρει στο δεύτερο ημίχρονο τον δρόμο προς τα δίχτυα και να φύγει με την ισοπαλία, που σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτέλεσμα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού η ΑΣΑ είναι πλέον στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τη Δευτέρα (08/05) οι Καρδιτσιώτες έχουν ρεπό και από την Τρίτη (09/05) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον επόμενο αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Εκτός πλάνων είναι δεδομένα ο Κισκαμπάνης, ο οποίος είναι τιμωρημένος και έχει ακόμα δύο αγωνιστικές ποινή, ενώ μένει να φανεί σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Κρητικός, ο οποίος είχε τραυματιστεί και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο προηγούμενο ματς με την Καλλιθέα.

Last modified onΔευτέρα, 08 Μάιος 2017 14:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep