«Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Ο Γιάννης Μάγγος αναφέρθηκε στη διαφορά των 8 βαθμών που έχει η Αναγέννηση Καρδίτσας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» υποστήριξε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη με την υπόθεση παραμονής, ενώ χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Παναιγιάλειο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο  Γιάννης Μάγγος:

«Ο Σπανός είναι ένας άνθρωπος με ήθος, με αξία, με γνώσεις και θεωρώ ότι είναι ένας από τους καλύτερους στο χώρο μας. Είναι πρότυπο για  εμάς του νέους.
Στον αγωνιστικό χώρο είχαμε την κατοχή, στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου, αλλά χωρίς καμία προϋπόθεση και δεχθήκαμε ένα γκολ και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο με αλλαγές προσώπων και συστήματος κάναμε πιο επιθετική  την ομάδα και βοήθησαν οι παίκτες να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, έτσι ώστε να έχουμε κυκλοφορία και να έχουμε κάποια δείγματα.

Παρόλα αυτά το 1-1 είναι δίκαιο βάση ευκαιριών, γιατί θεωρώ ότι η κατοχή και η υπεροχή δεν έχουν σημασία. Συνεχίζουμε, έχουμε τη διαφορά στους 8 βαθμούς από τη ζώνη, αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι.

Η δουλειά συνεχίζεται για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στον Αγροτικό Αστέρα, καλή συνέχεια και καλή επιστροφή στον Παναιγιάλειο. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας υποστήριξε και τους ποδοσφαιριστές μου, δίνουν το 100% προσπάθησαν από το 1’ μέχρι το 90’ και συνεχίζουμε».

 

Last modified onΚυριακή, 07 Μάιος 2017 20:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep