Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς Γιακουμή στις Σέρρες

Ο Αστέριος Γιακουμής ενώ βλέπει την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή στην αναμέτρηση του Αγροτικού Αστέρα με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο Αστέριος Γιακουμής ενώ βλέπει την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή στην αναμέτρηση του Αγροτικού Αστέρα με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα που αποβλήθηκε στο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών είναι η πιο σημαντική απουσία για τον Γιώργο Κούτση.

Οι δύο συνεχόμενες νίκες άλλαξαν τα δεδομένα, αλλά και την ψυχολογία του Αγροτικού Αστέρα για την υπόθεση σωτηρία και τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ευόσμου με δέκα ματς χωρίς νίκη είχε βρεθεί στις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας και της ήταν απαραίτητο ένα σερί για να παραμείνει στην Football League.

Από τους 31 βαθμούς πλέον βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της και "μετρά" ήδη στους κερδισμένους και το τρίποντο της τελευταίας αγωνιστικής στο ματς με τον Εθνικό Αστέρα. Αν το θεωρητικό όριο της παραμονής είναι στους 36 βαθμούς χρειάζεται ακόμη μια νίκη στις εντός έδρας αναμετρήσεις με Βύζα Μεγάρων και Πιερικό.

Μακριά από την έδρα του, εκτός από το ματς της Τετάρτης (2/5) με τον Πανσερραϊκό υπάρχουν και τα ταξίδια σε Βέροια και Λάρισα. Ο Γιώργος Κούτσης για το ματς της Τετάρτης (2/5) με τον Πανσερραϊκό δεν υπολογίζει τον Αστέριο Γιακουμή που αποβλήθηκε στο ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή Ψαχνών και τους Τσουκαλίδη και Σαμουηλίδη. Στην αποστολή για το ματς των Σερρών είναι οι Λαμπάκης, Παπαδόπουλος, Μερεσιώτης, Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Ασπρίδης, Βουτσάς, Καρακατσάνης, Βλαχόπουλος, Καπνίδης, Παύλος Καθάριος, Γουναρίδης, Τσάτσας, Μάντζιος, Ελευθεριάδης, Σίνης, Σαχινίδης, Οκουμούσης, Προβατίδης και Νίκος Καθάριος.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep