«Οι παίκτες μου σκύλιασαν»

Ο Νίκος Καραμπετάκης δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του Αγροτικού Αστέρα.

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του παρά την ήττα που γνώρισε ο Αγροτικός Αστέρας από τη Λαμία στον Εύοσμο (0-1) έμεινε ο Νίκος Καραμπετάκης. Ο προπονητής των «σταχυοφόρων» δήλωσε περήφανος στη συνέντευξη Τύπου για τους παίκτες του, σημειώνοντας πως «σκύλιασαν», έβγαλαν διάθεση, πάθος και ψυχή.

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Κυριαρχήσαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε παρά τις ευκαιρίες που κάναμε. Ο αντίπαλος μας σκόραρε παρά το γεγονός ότι πάτησε περιοχή μόλις δύο φορές. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για τη διάθεση, το πάθος και την ψυχή που έδειξαν. Είμαι περήφανος γι’ αυτούς. Δυστυχώς η προσπάθεια στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα. Οι παίκτες μου σκύλιασαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά για μία ακόμα φορά πληρώσαμε τις λίγες ευκαιρίες που κάνει ο αντίπαλος και δεχόμαστε γκολ. Είναι άδικο. Είχα ζητήσει από τα παιδιά να αντιδράσουν. Εγώ σήμερα είδα αντίδραση. Απλά θέλουμε και τα αποτελέσματα τώρα», ήταν τα λόγια του Καραμπετάκη.

Last modified onΤετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 19:12

1 comment

  • ΓΕΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ Ιωσήφ
    ΓΕΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ Ιωσήφ Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 21:05 Comment Link

    Έχετε απόλυτα δίκιο κ. Καραμπετάκη, αλλά το ίδιο πάθος και σκύλιασμα, θέλουμε να δούμε εάν θα το δείξουν οι παίκτες σας και στη συνέχεια του πρωταθλήματος με την ομάδα των άλλων διεκδικητών. Κοντός ψαλμός αλληλούια και θα δούμε το πώς θα κυλήσει η συνέχεια.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep