«Για να μην μας πουν στημένους…»

Καυστικός στις δηλώσεις του ο τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα, Αστέριος Γιακουμής.

Μετά το τέλος του αγώνα στον Εύοσμο, μερίδα φιλάθλων που ωστόσο δεν ήταν φίλοι του Αγροτικού Αστέρα και δεν φορούν διακριτικά, επιτέθηκε φραστικά στους παίκτες των «σταχυοφόρων». Ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας απάντησε και στη συνέχεια ο Αστέριος Γιακουμής θέλησε να κατευθυνθεί προς την εξέδρα για να μιλήσει με τον κόσμο και να ζητήσει εξηγήσεις για αυτήν την επίθεση, ωστόσο άνθρωποι του Αγροτικού Αστέρα κατάφεραν να τον συγκρατήσουν προκειμένου να μην οξυνθούν περισσότερο τα πνεύματα.

Στη συνέντευξη Τύπου ο 28χρονος τερματοφύλακας σχολίασε το περιστατικό, σημειώνοντας πως «για να μην μας πουν στημένους πρέπει να κάνουμε 34 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σε όλες τις έδρες», ενώ τόνισε πως βάσει εικόνας ο αγώνας θα έπρεπε να είχε λήξει 4-0 υπέρ του Αγροτικού.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου. Είναι παλικάρια. Είναι άδικο αυτό που γίνεται. Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανα. Σαν κάποιος που βρίσκεται χρόνια εδώ στον Εύοσμο, στον Αγροτικό Αστέρα, και επειδή είμαι ταυτόχρονα και αρχηγός της ομάδας ήθελα να προστατεύσω τους συμπαίκτες μου, αλλά και τον σύλλογο. Για να μην μας πουν στημένους πρέπει να κάνουμε 34 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σε όλες τις έδρες. Αυτό πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει αυτό στον Εύοσμο. Μας βαραίνουν αυτά. Εμείς θέλαμε να αποδείξουμε ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Βέβαια χάσαμε τόσο με τον Απόλλωνα όσο και με τη Λαμία. Κόντρα στον Απόλλωνα προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο ήμασταν σήμερα με τη Λαμία. Το παιχνίδι έπρεπε να λήξει 4-0 υπέρ μας».

Last modified onΤετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 18:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep