Εκτός πλάνων ο Δημόπουλος

Ο αμυντικός της ΑΣΑ συμπλήρωσε κάρτες και θα χάσει τα ματς με Πανελευσινιακό και ΑΟ Χανιά. Εκτίει με ΑΟΧ και ο Μπιτέλης.

Ένα ακόμα «τρίποντο» στην έδρα της πανηγύρισε η Αναγέννηση Καρδίτσας απέναντι στην Καλλονή (1-0) την Κυριακή (02/04), με τους «κιτρινόμαυρους» να κρατούν την πολύ καλή τους εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, όπου η ομάδα έβγαλε αποθέματα ψυχής και κατάφερε να φτάσει στο γκολ.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στο επόμενο ματς κόντρα στον Πανελευσινιακό την ερχόμενη Κυριακή (09/04). Για την αναμέτρηση με τους «σταχυοφόρους» ο Γιάννης Μάγγος δεν θα έχει σίγουρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, στη διάθεσή του τον Δημόπουλο, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και εκτός από τον αγώνα με την ομάδα της Ελευσίνας θα χάσει και εκείνον με τον ΑΟ Χανιά (27η αγ.). Παράλληλα τις τέσσερις κίτρινες κάρτες έφτασε ο Μπιτέλης, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο ματς με τους Χανιώτες. Να σημειωθεί ότι κόντρα στον ΑΟΧ δεν θα παίξει και ο Μάιγκα, ο οποίος θα χάσει και το εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Τη Δευτέρα (03/04) το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΣΑ έχει ρεπό και άπαντες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη (04/04).

Last modified onΔευτέρα, 03 Απρίλιος 2017 12:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep