«Δεν εφησυχάζουμε»

Νίκη βαθμολογικής ανάσας χαρακτήρισε αυτή της Αναγέννησης Καρδίτσας κόντρα στην Καλλονή ο Γιάννης Μάγγος.

Ο τεχνικός των Κιτρινόμαυρων» τόνισε η συνέχεια είναι δύσκολη και πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να πετύχει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Μάγγος μετά την εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Καλλονής:

«Είναι σημαντική νίκη για εμάς. Όλη την εβδομάδα μιλούσα με τους ποδοσφαιριστές μου, ότι η Καλλονή είναι μία νεανική ομάδα, που παίζει χωρίς άγχος και σίγουρα θα έρθει εδώ για το αποτέλεσμα, έστω για έναν βαθμό, όπως φάνηκε στο παιχνίδι.

Δύσκολη η σημερινή νίκη μας, καθώς ήρθε στο τελευταίο πεντάλεπτο, αλλά πέρα για πέρα δίκαιη. Είχαμε  4 κλασικές ευκαιρίες να σκοράρουμε, δοκάρι, κατοχή πάνω από το 70% της μπάλας, αλλά όταν έχεις ένα κακό γήπεδο δεν σε βοηθάει να παίξεις γρήγορα. Έχεις έναν αντίπαλο που είναι κλεισμένος στην περιοχή του, το γκολ δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Παρόλα αυτά τα καταφέραμε, δημιουργήσαμε φάσεις, είχαμε πάθος στο παιχνίδι μας, δύναμη, ενέργεια στο παιχνίδι μας, τα καταφέραμε. Αυτό που συζητούσαμε όλη την εβδομάδα. Είχαμε εναλλαγές και καταφέραμε μία μεγάλη, σημαντική νίκη βαθμολογική ανάσα, έτσι ώστε να τους έχουμε στους 9 βαθμούς στη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα κεφάλια κάτω, έχουμε ένα δύσκολο ματς στη συνέχεια, στην Ελευσίνα και μετά τα Τρίκαλα την άλλη Τετάρτη. Θέλουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται, ώστε να σωθούμε και μαθηματικά. Δεν σταματάμε εδώ, δεν εφησυχάζουμε, έχουμε δύσκολη συνέχεια θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και στην έδρα μας, μαζί με τον κόσμο μας, που τον θέλουμε κοντά μας, να μας βοηθήσει να πάρουμε βαθμούς. Καλή συνέχεια στην Καλλονή και εύχομαι να υλοποιήσει τους στόχους της».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 02 Απρίλιος 2017 15:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep