Εκτός πλάνων ο Μιλοσάβλιεφ

Ο επιθετικός του ΟΦΗ συμπλήρωσε κάρτες και θα χάσει το ματς με την Καλλιθέα. Τα εισιτήρια.

Τις υπηρεσίες του Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ θα στερηθεί ο Νίκος Παπαδόπουλος στην κυριακάτικη (26/03) αναμέτρηση κόντρα στην Καλλιθέα στο «Γεντί Κουλέ» για την 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Ο Σέρβος επιθετικός στον προηγούμενο αγώνα με τον ΑΟ Χανιά συμπλήρωσε επτά κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει τη μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του στο ματς με την αθηναϊκή ομάδα, ενώ θα απουσιάσει και από το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό.

Από εκεί και πέρα, άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για το τεχνικό επιτελείο, πλην τον Κοιλιάρα που παραμένει στα… πιτς. Το Σάββατο (25/03) το πρωί οι «ασπρόμαυροι» θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση στο «Γεντί Κουλέ», όπως και συνηθίζεται και κατόπιν θα γίνει γνωστή η αποστολή.

Παράλληλα, με ανακοίνωσή της την Παρασκευή (24/03) η ΠΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους για τα εισιτήρια του αγώνα με την Καλλιθέα. Αναλυτικά: «Ενα ακόμη παιχνίδι για τον ΟΦΗ την Κυριακή  (26/3, 3μμ) στο Γεντί Κουλέ. Αντίπαλος της κρητικής ομάδας η Καλλιθέα. Τα εισιτήρια  του αγώνα τέθηκαν σε κυκλοφορία και τιμώνται 10 και 15 ευρώ. 10 ευρώ γα τις θύρες 1,4,5 και 15 ευρώ για τις θύρες 2,3,7,8. Τα εισιτήρια διατίθενται καθημερινά απο τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο του ΟΦΗ».

Last modified onΠαρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 14:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep