«Πάση θυσία έστω 3η θέση»

Τι ανέφερε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ ο προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος.

Το παρών στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ, που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (23/3), και στο οποίο εκφράστηκε η στήριξη στο πρόσωπο του προέδρου, Γιάννη Πολεμαρχάκη, το παρών έδωσε και ο προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος. Ο Κιλκισιώτης έκανε αναλυτική ενημέρωση για τα συμπεράσματά του από το έμψυχο δυναμικό, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Η συζήτηση κράτησε μια ώρα και τα μέλη της διοίκησης ζήτησαν από τον Έλληνα τεχνικό να καταθέσεει έκθεση για το ποδοσφαιρικό τμήμα, με την συνολική του άποψη, κάτι που θα γίνει πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Μιλώντας στο ΔΣ ο Παπαδόπουλος κατέστησε σαφές ότι η ομάδα εξακολουθεί και παλεύει για την άνοδο και ότι αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, τουλάχιστον να κηνυγήσει την τρίτη θέση. Συγκεκριμένα, είπε:

«Δεν τα παρατάμε σε καμία περίπτωση.Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα. Αντίθετα, θα πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος, με στόχο να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτή είναι η γνώμη μου και αυτό έχω ζητήσει από τους παίκτες. Αν οριστικά δεν καταφέρουμε να πιάσουμε την δεύτερη θέση, τότε να πάρουμε πάση θυσία την τρίτη».

Last modified onΠέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 23:31

1 comment

  • ΓΚΑΓΙΑΝΝΟΣ Οδυσσέας
    ΓΚΑΓΙΑΝΝΟΣ Οδυσσέας Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 14:33 Comment Link

    ΜΠΟΡΕΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΕΦΙΚΤΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΜΗΠΩΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΟΙΑ ΤΡΙΤΗ;

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep