«Ντρεπόμουν για αυτό που έβλεπα»

Ο Γιάννης Βλάχος ήταν σκασμένος με την πολύ κακή εμφάνιση του Αιγινιακού στο ματς με την Καρδίτσα.

Ο Αιγινιακός έχασε 2-1 στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση και ο προπονητής του, Γιάννης Βλάχος, υποστήριξε μετά το ματς ότι ντρεπόταν για την εμφάνιση που έκαναν οι παίκτες του. Στη συνέντευξη Τύπου είπε: «Η ευθύνη μας είναι τεράστια. Δεν θυμάμαι την ομάδα αυτή τα προηγούμενα χρόνια να έχει παρουσιάσει τόσο κακό αγωνιστικό πρόσωπο, όσο παρουσιάσαμε εμείς σήμερα. Υπήρξαν στιγμές που πραγματικά ντρεπόμουν για αυτό που έβλεπα. Πετύχαμε μια σημαντική νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά μείναμε εκεί.

Η ευθύνη ανήκει σε εμένα και στον Κώστα Νικολαΐδη, που δεν καταφέραμε να καταδείξουμε στους παίκτες τη σημασία του αγώνα. Δεν έχω να πω πολλά. Έχω δει παιχνίδια των δύο ομάδων παλαιότερα, πολύ καλύτερα από αυτό που έγινε σήμερα. Το σημερινό ήταν από τα χειρότερα. Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες ότι πρέπει να μαζέψουν από παντού βαθμούς, όχι μόνο από τα εντός. Πόντους σε όλα τα γήπεδα, γιατί με εικόνες όπως η σημερινή παραμονή δεν μπορεί να επιτευχθεί.

Αυτό που με προβληματίζει είναι η εναλλαγή της εικόνας της ομάδας από την περασμένη Κυριακή στην έδρα μας, με σήμερα, τρεις μέρες μετά. Απέναντι μάλιστα σε έναν αντίπαλο που ήταν κοντά με εμάς, και αγωνιστικά και βαθμολογικά. Καλή συνέχεια στην Αναγέννηση, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία».

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 18:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep