«Θα σωθούμε»

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης μίλησε για τον αγώνα με τη Σπάρτη και τη «μάχη» του Αιγινιακού για τη σωτηρία.

Σίγουρος πως ο Αιγινιακός θα σώσει τη χρονιά και θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία εμφανίστηκε ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης. Ο 20χρονος αμυντικός, ο οποίος μάλιστα κλήθηκε και στην Εθνική Ελπίδων, μιλώντας στη «Metrosport» δήλωσε πως η ομάδα του Αιγινίου θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Επίσης αναφέρθηκε και στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Σπάρτη (1-0), σημειώνοντας πως ο Αιγινιακός έπρεπε να κερδίσει γιατί ήταν καλύτερος. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κλήση του στην Εθνική: «Είναι η πρώτη μου κλήση στην Εθνική. Αισθάνομαι καλά. Ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Είναι τιμή να φοράς τη φανέλα με το εθνόσημο».

Για τη μάχη της ομάδας του για την αποφυγή του υποβιβασμού: «Παλεύουμε να σωθούμε. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Πιστεύω, ότι στο τέλος θα σωθούμε. Έχουμε καλό ρόστερ. Χάσαμε πολλά ματς στις λεπτομέρειες. Κερδίσαμε την Σπάρτη, έστω και δύσκολα. Θεωρώ ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Ήμασταν καλύτεροι. Πάλι καλά».

Για το πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος την μεταγραφή του στην πρώτη του χρονιά στη Stoiximan.gr Football League; «Είναι σημαντικό για μένα. Πολύ καλό. Βέβαια, πρώτα με νοιάζει να σώσουμε την ομάδα. Να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται γι’ αυτήν. Όσο για μένα; Νιώθω έτοιμος. Δεν φοβάμαι τις προκλήσεις».

Για τη θέση που του ταιριάζει: «Δύσκολα για αμυντικό χαφ. Στόπερ καλύτερα. Μου ταιριάζει περισσότερο. Πιο μικρός έπαιζα αμυντικό χαφ. Το θέμα είναι να πάνε όλα καλά. Βέβαια, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους, που με στήριξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα και κυρίως τον πρόεδρο του Αιγινιακού, κ. Γιάννη Νιώπα».

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 11:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep