Όπως στο Κύπελλο ο Αγροτικός

Στη Λέσβο η αποστολή του Αγροτικού Αστέρα για το παιχνίδι της Κυριακής (19/2, 15.00) με την Καλλονή.

Στα τρία τελευταία παιχνίδια του στη Football League ο Αγροτικός Αστέρας μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία. Η ομάδα του Ευόσμου πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία υπό την καθοδήγηση του Νίκου Νεντίδη και για να εδραιωθεί ακόμη περισσότερη στην τετράδα θέλει νίκη την Κυριακή (19/2, 15.00) απέναντι στην Καλλονή, στη Λέσβο. Στο ίδιο γήπεδο έχει ξαναπαίξει εφέτος ο Αγροτικός, όταν στις 25 Οκτωβρίου 2016 για το Κύπελλο είχε νικήσει 2-1, με γκολ των Τεγούση και Τάι, οι οποίοι είναι στην αποστολή.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» υπενθυμίζεται ότι δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Πάτο, στον Μπουτζίκο που έχει ίωση, ενώ εκτός έμειναν και οι Κάμπας, Έππας, Γκέκας και Γολιδόπουλος. Η αποστολή, που βρίσκεται στη Λέσβο, αποτελείται από τους εξής παίκτες: Γιακουμής, Γουναρίδης, Μερντοβιτς, Φιλίπε, Τάι, Αργυρίου, Βαφέας, Βουτσιάς, Γκέσιος, Γκότοβος, Δεινόπαπας, Θεοδωρίδης, Κουκόλης, Πάλλας, Ουνγιαλίδης, Τεγούσης, Τριανταφυλλάκος, Χατζής.

Ο Νίκος Νεντίδης σχολίασε στο Fl News για το ματς με την Καλλονή: «Εϊναι δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία».

Last modified onΣάββατο, 18 Φεβρουάριος 2017 19:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep