«Να παιχτεί ποδόσφαιρο...»

Ο Νίκος Νεντίδης διέκρινε άγχος στον Άρη και αναφέρθηκε στη διαιτησία.

Θετικό χαρακτήρισε ο Νίκος Νεντίδης τον πόντο που πήρε απέναντι στον Άρη ο Αγροτικός Αστέρας. O τεχνικός των «σταχυοφόρων» μίλησε στον Arena FM και τόνισε ότι διέκρινε άγχος στους «κίτρινους», ενώ παράλληλα μίλησε για τον παράγοντα - διαιτησία. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όταν παίζεις με τον Άρη και παίρνεις την ισοπαλία είναι θετικό. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ο Άρης παίζει με έναν διαφορετικό τρόπο από εμάς. Εγώ δεν κατηγορώ τις μεγάλες μεταβιβάσεις του Άρη, απλά όταν η μπάλα είναι στον αέρα, είναι δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ο κάθε προπονητής παίζει το δικό του παιχνίδι».

Για τον Άρη:

«Αυτό που διέκρινα στην ομάδα είναι το μεγάλο άγχος. Χωρίς άγχος δεν γίνεται πρωταθλητισμός και αυτό πρέπει να το διαχειριστούν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής. Θέλει υπομονή ο πρωταθλητισμός και δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Είναι μια τεράστια ομάδα ο Άρης και μακάρι να βρει τα βήματά του και να επιστρέψει στη πρώτη κατηγορία».

Για τη καλύτερη ομάδα από αυτές που διεκδικούν την κατηγορία:

«Για εμένα από τις τρεις ομάδες που διεκδικούν τη κατηγορία όσον αφορά τα μεταξύ μας παιχνίδια μου φάνηκε πιο στρωμένη η Λαμία. Η ομάδα που μας δυσκόλεψε περισσότερο και είχε αρχή, μέση και τέλος ήταν η Λαμία. Για εμένα η απόσταση δεν είναι μεγάλη και το ζητούμενο είναι η διάρκεια. Εγώ δεν έχω ζήσει τη Football League, αλλά υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές ομάδες που δεν εγκαταλείπουν. Έχω δει όλες τις ομάδες να παίζουν ποδόσφαιρο και θα έχει δρόμο το πρωτάθλημα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εμείς ξυπνήσαμε και δείξαμε πως μπορούμε. Τώρα διεκδικούμε το καλύτερο για όλους μας».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος:

«Θεωρώ πως είναι πολύ ανταγωνιστική η χρονιά και πως θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω για το χθεσινό παιχνίδι έχει να κάνει με τον διαιτητή. Θα ήθελα να βοηθάνε να παιχτεί ποδόσφαιρο και ο διαιτητής χθες σφύριζε πάρα πολύ εύκολα κάθε φάση. Αυτό δυσκολεύει το ποδόσφαιρο. Δέχομαι κάθε λάθος καλοπροαίρετα αλλά ας αφήνουν να παιχτεί το ποδόσφαιρο».

Last modified onΠέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 20:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep