«Έτσι δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ο Νίκος Νεντίδης έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του μετά το 4-0 επί του Κισσαμικού.

Μετά την επικράτηση με 4-0 επί του Κισσαμικού, ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Νίκος Νεντίδης, ήταν πανευτυχής και είπε: «Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές γιατί έκαναν εξαιρετική εμφάνιση. Ξανακερδίσαμε αυτό που είχαμε χάσει από την αρχή της χρονιάς, να είμαστε πρώτοι στη μπάλα και να επιβάλλουμε ρυθμό και ένταση στον αντίπαλο.

Νικήσαμε δίκαια. Αυτή ήταν η πιο σημαντική νίκη γιατί δεν είναι εύκολο να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια στην έδρα σου. Για αυτό είμαι τόσο χαρούμενος. Μας δίνει αυτοπεποίθηση. Εύχομαι να κρατήσουμε αυτή τη συμπεριφορά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Και στο επόμενο ματς με τον Άρη θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Με τέτοια αποφασιστικότητα δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».

Ο Γιάννης Γκέσιος, ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές, δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, το αντιμετωπίσαμε πολύ σοβαρά, όπως είπε και ο προπονητής μου μπήκαμε 100% αποφασισμένοι για να κερδίσουμε. Όπως και σε κάθε ήττα, έτσι και μ’ αυτή τη νίκη, πρέπει να την προσπεράσουμε. Έχουμε δείξει ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και κάθε παιχνίδι στην έδρα μας είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί οι αντίπαλοι πλέον έχουν καταλάβει ότι είμαστε πολύ δυνατοί στο γήπεδό μας. Για ένα ακόμα ματς ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Πλέον πρέπει να το ξεχάσουμε, έχουμε τον Άρη και πρέπει να είμαστε ακόμα πιο αποφασισμένοι για να κερδίσουμε».

Last modified onΣάββατο, 11 Φεβρουάριος 2017 19:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep