Εκτός ο Έππας

Ο Παύλος Έππας έμεινε εκτός αποστολής του Αγροτικού Αστέρα για το ματς με τον Κισσαμικό.

Το 7/7 εντός έδρας καλείται να πανηγυρίσει το Σάββατο (11/02, 15:00) ο Αγροτικός Αστέρας. Η ομάδα του Ευόσμου υποδέχεται τον Κισσαμικό στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής και με όπλο την έδρα της, εκεί όπου δεν έχει απώλειες θα προσπαθήσει να ξεπεράσει χωρίς απώλειες το εμπόδιο των «κυανόλευκων».

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (10/02) και ο τεχνικός, Νίκος Νεντίδης πλην των Γκέκα, Κυριακίδη, Κάμπα άφησε εκτός πλάνων και τον Παύλο Έππα. Έτσι, στη διάθεσή του είναι οι: Γιακουμής, Γουναρίδης, Μέρντοβιτς, Φιλίπε, Πάτο, Αργυρίου, Βαφέας, Βουτσιάς, Γκέσιος, Γκότοβος, Χατζής, Μπουτζίκος, Κουκόλης, Πάλλας, Δεινόπαπας, Ουνγιαλίδης, Τεγούσης, Θεοδωρίδης, Τριανταφυλλάκος, Τάι.

Γενική είσοδος 10 ευρώ

«Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoixima.gr Football League με αντίπαλο τον Κισσαμικό στο «Δ. Κοντικάκης» (11/2, 15.00).

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Τα εισιτήρια του αγώνα για τους φιλάθλους του Αγροτικού Αστέρα θα διατίθενται το Σάββατο, ημέρα του παιχνιδιού, από το εκδοτήριο που βρίσκεται στην είσοδο της Θύρας 1 (επί της οδού Διγενή Ακρίτα) από τις 13.30 έως τις 15.00».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2017 16:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep