«Έφευγε... τρέχοντας» (video)

Την προ εξαετίας διαιτησία του Ρούσσου Μπεκερτζή θυμήθηκαν στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Για διαμόρφωση αποτελέσματος στο Αίγιο έκανε λόγο η Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που τα είχε με τον διαιτητή Ρούσσο - Μπεκερτζή. Μάλιστα, στην ιστοσελίδα «asa1904.gr», θυμήθηκαν την... επεισοδιακή αποχώρηση του ρέφερι από την Πρέβεζα στο προ εξαετίας παιχνίδι με τον Θρασύβουλο (0-3).

Όπως αναφέρθηκε: «Η διαιτησία του κ. Ρούσσου Μπεκερτζή εκ Πρεβέζης την περασμένη Κυριακή στο Αίγιο, ήταν αυτή που διαμόρφωσε σύμφωνα με την άποψή μας το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Παναιγιάλειος - Αναγέννηση! Χωρίς καμία μομφή στην αντίπαλη ομάδα, η οικογένεια της Αναγέννησης ΒΡΑΖΕΙ και δικαιολογημένα όχι μόνο για τη φάση του πέναλτι που ΚΑΚΩΣ κατελόγισε εις βάρος του Μπιτέλη (ενώ προηγήθηκε επιθετικό φάουλ), για τον τρόπο αντιμετώπισης της ομάδας!

Δυστυχώς, ο κ. Ρούσσος Μπεκερτζής δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί το ρεπορτάζ της Αναγέννησης....Τότε, η Αναγέννηση είχε οδηγηθεί ετσιθελικά στον υποβιβασμό. Ίσως στη χειρότερη περίοδο από καταβολής του εν λόγω πρωταθλήματος σε ό,τι αφορά την καχυποψία».

Media

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 19:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep