Πρώτη αποβολή για Μπιτέλη

Ο μέσος της ΑΣΑ αντίκρισε την πρώτη κόκκινη στην καριέρα του και θα χάσει το ματς με τον Αγροτικό.

Λύγισε στο Αίγιο η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι «κιτρινόμαυροι», που διατηρούσαν το αήττητο εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, δεν τα κατάφεραν στην έδρα του Παναιγιάλειου και γνώρισαν την Κυριακή (22/1) την πρώτη τους ήττα με 1-0.

Στο μοναδικό μάλιστα παιχνίδι μακριά από το γήπεδό της, που η ΑΣΑ δεν πήρε βαθμό ή βαθμούς, έμεινε και με δέκα παίκτες. Καθοριστικό σημείο για την έκβαση του αγώνα ήταν η αποβολή του Γιώργου Μπιτέλη στο 81’ για χέρι μέσα στην περιοχή και η υπόδειξη πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Ο 29χρονος μέσος της Καρδίτσας αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Ρούσο-Μπεκερτζή και άφησε την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.

Αυτή ήταν μάλιστα και η πρώτη κόκκινη κάρτα στην καριέρα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει δει συνολικά 33 κίτρινες στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνική (139 συμ.), 12 στη Γ’ (48 συμ.) και 3 στο Κύπελλο (11 συμ.).

Ο Μπιτέλης δεν έχει επομένως τώρα δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα την Κυριακή (29/1, 15:00).

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 11:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep