Παπαβασιλείου και μεταγραφές

Ανακοινώθηκε επίσημα η πρόσληψη του Σάκη Παπαβασιλείου από τον ΑΟ Χανιά και προαναγγέλθηκαν μεταγραφές

Και τυπικά προπονητής του ΑΟΧ είναι ο Σάκης Παπαβασιλείου, ο οποίος από την Πέμπτη (29/12) έχει πιάσει δουλειά. Οι Χανιώτες ανακοίνωσαν την πρόσληψή του, ενώ σε δελτίο Τύπου ανέφεραν πως ήδη γίνονται οι πρώτες μεταγραφές.

Συγκεκριμένα, τέσσερις παίκτες έχουν συμφωνήσει και περιμένουν να εκδοθούν τα δελτία τους, προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς του ΑΟΧ το 2017, με τον Πανθρακικό εκτός έδρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με χαρά αλλά και βεβαιότητα για ένα καλύτερο αύριο στην ομάδα, η Διοίκηση της ΠΑΕ καλωσορίζει τον νέο προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου.

Ο 40χρονος τεχνικός έκανε χτες Πέμπτη την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και το ντεμπούτο του θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, στον αγώνα με τον Πανθρακικό στη Ροδόπη».

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Αισιοδοξία υπάρχει στις τάξεις της ΠΑΕ μετά την πρόσληψη του νέου προπονητή. Η ΠΑΕ έχει ρίξει όλο το βάρος στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδος.

Γίνεται αγώνας δρόμου να τελειώσουν οι τέσσερις μεταγραφές για να μπορέσουν να εκδοθούν τα δελτία έτσι ώστε να έχουν οι παίκτες δικαίωμα συμμετοχής στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Η ομάδα έχει αποφασίσει να ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές της και ειδικά στον επιθετικό τομέα.

Ήδη έχουν κλειστεί κάποιοι παίκτες που για ευνόητους λόγους δεν μπορούν ακόμα να ανακοινωθούν».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep