Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα Ψαχνά τίμησαν τον Σταύρου

Φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό έδωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Ηρακλής Ψαχνών με τη Μικτή Ευβοίας.

Σκοπός ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για τον Γιώργο Σταύρου, τον 35χρονο αθλητή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια προπόνησης τον Μάιο του 2011 και από τότε αντιμετωπίζει κινητικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να κινείται με αναπηρικό καροτσάκι. Αρκετός κόσμος έδωσε το παρών στο γήπεδο, ενώ η ΠΑΕ κατάφερε και πούλησε εισιτήρια στην ΕΠΑΕ, αλλά και σε άλλες ομάδες.

 

Στον άτυχο Γιώργο ο Ηρακλής Ψαχνών έδωσε μια τιμητική πλακέτα, όπως και η Μικτή Ευβοίας. Ο κόουτς του Ηρακλή Γιώργος Φοιρός είπε στον 35χρονο: «Σου εύχομαι να επιστρέψεις όσο πιο γρήγορα γίνεται πίσω στην πατρίδα μας και να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που αγαπάς». Ο Σταύρου θα χρειαστεί να ταξιδέψει στην Ουκρανία για να υποβληθεί σε μια πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση.

 

Για την ιστορία να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε με 3-2. Ο Παπαϊωάννου έκανε το 0-1 στο 15', με τον Δελήμπαση να ισοφαρίζει στι 50' σε 1-1. Ακολούθησαν δύο γκολ του Ντούμα για τον Ηρακλή (60', 81'), ενώ για τη Μικτή Ευβοίας μείωσε σε 3-2' ο Σπανός στο 88'.  

 

Ο Φοιρός ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Τόλιο, Ζουλιώτη, Ρεπετσά, Γιώτα, Μπακομήτρος, Πλάτανο, Σανόκο, Λιόση, Ντελέκο, Θάνο και Σέγκο. Δηλαδή οι παίκτες που ξεκίνησαν στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Πάνω στο 20λεπτο βγήκαν όλοι και χρησιμοποιήθηκαν οι: Μπακόλας, Μερακλής, Μπαλαμπάνης, Γκότοβος, Κουντού, Γανωτής, Δελήμπασης, Μάτσος, Ντούμας, Τσοκάνης και Ντελέκος.

Last modified onΤετάρτη, 11 Απρίλιος 2012 22:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep