Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αγώνας ζωής στα Ψαχνά

Ο Γιάννης Σταύρου με την συμπαράσταση της μνηστής του Νατάσας δίνει αγώνα για να ξεπεράσει το πρόβλημα του. Ο Γιάννης Σταύρου με την συμπαράσταση της μνηστής του Νατάσας δίνει αγώνα για να ξεπεράσει το πρόβλημα του.

Το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης (18.00) στα Ψαχνά η αναμέτρηση του Ηρακλή Ψαχνών με την Μικτή Ευβοίας για τον Γιώργο Σταύρου.

Το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στο γήπεδο των Ψαχνών ο Ηρακλής θα υποδεχθεί την Μικτή Ευβοίας σε έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έχει σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τον Γιώργο Σταύρου. Ο 35χρονος που είναι αθλητής του μηχανοκίνητου αθλητισμού τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια προπόνησης τον Μάιο του 2011 και από τότε αντιμετωπίζει κινητικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να κινείται με αναπηρικό καροτσάκι.

Το κόστος της επέμβασης με βλαστοκύτταρα που πρέπει να υποβληθεί στην Ρωσία και η διαδικασία αποκατάστασης φτάνουν τα 100.000 ευρώ και δεν μπορούν να τα καλύψουν οι οικείοι του. Για αυτό υπάρχει κινητοποίηση από όλους τους φορείς της Εύβοιας. Την Κυριακή 8 Απριλίου έγινε ανοικτή προπόνηση μότο κρος στην Λέσχη Μοτοσικλετιστών Χαλκίδας ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα από τα εισιτήρια, ενώ διοργανώθηκε και βραδιά με ζωντανή μουσική στο Cinema REX στα Ψαχνά.

Τα χρήματα από όλες τις εκδηλώσεις και κάθε βοήθεια προς τον Γιώργο Σταύρου θα καταβληθούν στον τραπεζικό λογαριασμό 862/601668-54 της Εθνικής Τράπεζας στο όνομα του ίδιου.

Η διοίκηση της ομάδας του Ηρακλή Ψαχνών και η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευβοίας διοργάνωσαν αυτή την αναμέτρηση όπου θα αγωνιστούν με την Μικτή Ευβοίας ποδοσφαιριστές από τις ομάδες της Δ’ Εθνικής του νομού, αλλά και την Α’ τοπική Κατηγορία.        

Last modified onΤετάρτη, 11 Απρίλιος 2012 15:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep