«Παλέψαμε και τη διαιτησία»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Μανούχου εξέδωσε η διοίκηση του Αχαρναϊκού.

Μετά τα παράπονα του Μίλος Κόστιτς για τη διαιτησία του Μανούχου (Αργολίδας) στον αγώνα του Αχαρναϊκού με τον Παναιγιάλειο, που έληξε 0-0, ακολούθησε και η ανακοίνωση της διοίκησης της ΠΑΕ, που στάθηκε και εκείνη στα «δύο ξεκάθαρα πέναλτι». Η ανακοίνωση του Αχαρναϊκού:

«Είθισται μετά από εκτός έδρας αγώνες η Διοίκηση του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να μην εκφράζει παράπονα, αντιθέτως να στέκεται μόνο σε ευχαριστίες. Αυτή την φορά, όμως, δεν θα πράξουμε το ίδιο καθώς η απαράδεκτη διαιτησία του κ. Μανούχου μας εξόργισε καθώς είδαμε έναν αγώνα που δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Οι παίκτες του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ υπό τις οδηγίες του Μίλος Κόστιτς έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, δεν είχαν όμως να παλέψουν μόνο με τον Παναιγιάλειο, αλλά και με την… διαιτησία!

Ο κ. Μανούχος στέρησε δύο ξεκάθαρα πέναλτι ένα στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο από τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ, δύο πέναλτι που είδαν όλοι μέσω διαδικτύου εκτός από τον… διαιτητή, δύο πέναλτι που είναι πολύ πιθανό να άλλαζαν το αποτέλεσμα.

Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ παλεύει, ώστε στον αγωνιστικό χώρο να παίζεται καλό ποδόσφαιρο αλλά και να φέρει τους φιλάθλους ξανά στο γήπεδο. Θα καταδικάζουμε κάθε τι που προσβάλλει το άθλημα που αγαπάμε και για το οποίο αγωνιζόμαστε καθημερινά. Ελπίζουμε να μην ξανά συναντήσουμε κατά την διάρκεια του Πρωταθλήματος παρόμοιες «άδικες» διαιτησίες αλλά ελπίζουμε και οι αρμόδιοι να πράξουν τα δέοντα».

Last modified onΚυριακή, 18 Δεκέμβριος 2016 22:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep