«Δύο πέναλτι»!

Παράπονα του Μίλος Κόστιτς για τη διαιτησία στο Αίγιο.

Για δύο πέναλτι διαμαρτύρεται ο Αχαρναϊκός και ο τεχνικός, Μίλος Κόστιτς εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Μανούχου, κάνοντας λόγο για δύο «καθαρές» παραβάσεις. Συγκεκριμένα, είπε μετά το 0-0 στο Αίγιο:

«Ευχαριστώ τον Παναιγιάλειο για τη φιλοξενία και συγχαρητήρια για το καλό ματς. Ο πόντος άξιζε και στους δύο. Σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο είναι δύσκολο να παίξεις μπάλα. Έπρεπε να κάνουμε μεγάλες μπαλιές και καμία εκ των δύο ομάδων δεν μπορούσε να παίξει το ποδόσφαιρο που ήθελε.

Έχω ένα παράπονο για τα δύο πέναλτι που δεν μας δόθηκαν. Ένα στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο, τα οποία ο διαιτητής δεν είδε. Δεν ξέρω γιατί, είναι καθαρές φάσεις πέναλτι. Αυτό με στενοχώρησε. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Έτρεξαν, παλεψαν κάθε μπάλα και αυτό είναι σημαντικό, να παλεύουμε. Είναι θετικό για την ομάδα μας να παλεύει κάθε παιχνίδι».

Ο Μανώλης Αποστολίδης είπε:

«Προετοιμαστήκαμε να έρθουμε να αγωνιστούμε σε ένα δύσκολο ματς. Θέλαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, αλλά το γήπεδο δεν βοήθησε να γίνει ποιοτικό ματς. Υπήρχαν πολλές μονομαχίες και ψηλές μπαλιές. Δεν τα καταφέραμε. Για τις δύο φάσεις, όλοι είδαμε τι έγινε. Ό,τι έγινε, έγινε. Να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους».

Last modified onΚυριακή, 18 Δεκέμβριος 2016 17:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep