«Βρεθήκαμε σε καλή μέρα»

Καλύτερος ήταν ο ΟΦΗ κόντρα στον Ηρακλή, όπως τόνισε ο Άγγελος Χαντί

Για τη νίκη του ΟΦΗ επί του Ηρακλή μίλησε ο Άγγελος Χαντί, ο οποίος έχει περάσει από τον Γηραιό, αλλά πλέον αγωνίζεται στους Κρητικούς.

Ο 27χρονος μέσος τόνισε στο Metropolis 95, 5 πως ο ΟΦΗ βρέθηκε σε καλή μέρα και πήρε τη νίκη, αλλά και πως ο Ηρακλής δεν εμφανίστηκε αδιάφορος. Οσο για τα φαβορί της Football League, τόνισε πως πρέπει να αποδειχτούν στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χαντί:

Για τα συναισθήματα του στο χθεσινό παιχνίδι: «Ηταν λίγο περίεργο. Με τα περισσότερα παιδιά στον Ηρακλή είμαι φίλος αλλά τώρα είμαι παίκτης του ΟΦΗ και ο μόνος μου στόχος χθες ήταν η νίκη».

Για το αν εμφανίστηκε αδιάφορος ο Ηρακλής στο χθεσινό παιχνίδι: «Δε συμφωνώ. Αδιάφορος σε καμία περίπτωση. Τα παιδιά ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένα μετά το παιχνίδι. Εμείς βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Το θέλαμε και οι δυο και τελικά το πήραμε εμείς στο τέλος. Τα παιδιά θέλανε την πρόκριση γιατί δεν νομίζω να είσαι παίκτης μιας μεγάλης ομάδας, όπως είναι ο Ηρακλής, και να μην θέλεις να προκριθείς».

Για το τι του είπαν οι παίκτες του Ηρακλή μετά το παιχνίδι: «Μου είπανε ότι είναι αρκετά στεναχωρημένοι γιατί το χρειαζόντουσαν αυτό για τον κόσμο αλλά και για τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Πλέον όμως θα επικεντρωθούν στον κρίσιμο αγώνα με τον Αστέρα».

Για τη μάχη της Football League: «Δύσκολο πρωτάθλημα και πολλές ομάδες. Τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο. Σίγουρα υπάρχουν μεγάλες ομάδες όπως ο ΟΦΗ και ο Άρης αλλά και οι άλλες ομάδες είναι καλές».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep