«Αξίζαμε την πρόκριση»

Δίκαια πήρε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου ο ΟΦΗ, όπως τόνισε ο Γιάννης Δερμιτζάκης

Πρώτος στον όμιλο Κυπέλλου τερμάτισε ο ΟΦΗ, επικρατώντας των φαβορί και άξιζε την πρόκριση. Αυτό τόνισε ο Γιάννης Δερμιτζάκης, λέγοντας: «Αξίζαμε την πρόκριση γιατί κερδίσαμε τα φαβορί του ομίλου. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και αξίζαμε τη νίκη και την πρόκριση. Μας δίνει αβαντάζ το ότι τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο, για την κλήρωση. Τώρα θέλουμε να έχουμε και καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα, γιατί αυτό είναι που μας ενδιαφέρει περισσότερο».

Για το τι περιμένει από την κλήρωση της Τρίτης (20/12): «Δεν υπάρχουν δυνατοί και αδύναμοι αντίπαλοι αλλά θα ήταν καλό να βρούμε μια ομάδα που θα είναι πιο εύκολη».

Για την επανεμφάνιση του κάτω από τα δοκάρια του ΟΦΗ και το χειροκρότημα του κόσμου: «η αλήθεια είναι ότι είχα ανάγκη το χειροκρότημα γιατί δεν σας κρύβω ότι ήμουν αγχωμένος. Είχα κάνει μια κακή εμφάνιση και αυτό το παιχνίδι μου δίνει ψυχολογία και κουράγιο για τη συνέχεια».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί για τον ΟΦΗ στην Καλλιθέα: «Δεν μπορείς να έχεις την ίδια απόδοση σε όλα τα παιχνίδια. Πάντα παίζουμε για τη νίκη και στην Καλλιθέα θα παλέψουμε για αυτήν».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep