«Αν με θέλει ο νέος...»

Ο Θοδωρής Γκάτζιος τόνισε ότι χωρίς τη στήριξη του κόσμου του ο ΑΟΧ δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Κύπελλο τέλος για τον ΑΟ Χανιά μετά την ήττα (2-1) από τον Πλατανιά. Οι «κυανόλευκοι» στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, με τον υπηρεσιακό προπονητή, Θοδωρή Γκάτζιο να ζητά μεγαλύτερη στήριξη και να σημειώνει ότι πως αν το θέλει ο νέος προπονητής, τότε θα μείνει. Αρχικά είπε:

«Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ιδιαιτερότητα. Συναντήθηκαν οι δύο κορυφαίες ομάδες του νομού και παρότι μας χωρίζει μία κατηγορία κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια. Νομίζω ότι δικαιούμαστε και κάτι καλύτερο. Συνεχίζουμε. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια με τους πρωτοπόρους. Θα παλέψουμε. Δουλεύουμε συνέχεια. Αν αυτή η ομάδα δεν έχει τη στήριξη του κόσμου, τότε δεν μπορεί να κάνει τίποτα».

Για το ενδεχόμενο κούρασης ενόψει Λαμίας:

«Δεν φοβάμαι την κούραση. Οι παίκτες είναι καλά γυμνασμένοι. Τους έχω δουλέψει εγώ. Δεν είναι δικαιολογία για μας και σε αυτό το παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για τις δηλώσεις Μελά περί αλλαγών:

«Εγώ είπα ότι ο πρόεδρος θα συνεχίσει. Είχα αυτή τη διαβεβαίωση και βγήκα αληθινός. Για τα υπόλοιπα να ρωτήσετε εκείνον».

Αν θα συνεχίσει ο ίδιος:

«Εγώ θα συνεχίσω όσο μου ζητηθεί από τη διοίκηση ως προπονητής. Και μετά με τη σύμφωνη γνώμη του νέου προπονητή, αν θέλει θα συνεχίσω».

Last modified onΤετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2016 18:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep