Αντίο με ήττα για ΑΟ Χανιά

Ο ΑΟ Χανιά ηττήθηκε με 2-1 από τον Πλατανιά για την τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο ΑΟ Χανιά ηττήθηκε με 2-1 από τον Πλατανιά για την τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Πλατανιάς επικράτησε με 2-1 στην μάχη των ομάδων από τα Χανιά παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Ο ΑΟ Χανιά ήταν η πιο αδύναμη από τις τρεις ομάδες του 2ου ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδος και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με την τρίτη της ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια. Μάλιστα στα δύο πρώτα ματς με την Σπάρτη και τον Ολυμπιακό γνώρισε την ήττα με 4-0, ενώ με τον Πλατανιά κατάφερε να σκοράρει, έστω και με αυτογκόλ στην ήττα (2-1) στα Περιβόλια.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Ντιλαβέρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πλατανιά στην προσπάθειά του να διώξει μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Μάνιας. Ωστόσο, το προβάδισμα του ΑΟΧ δεν κράτησε για πολύ. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με 2-1 πριν τελειώσει το ημίχρονο με τα γκολ των Γιακουμάκη και του Ντίνα. Το 2-1 ήταν η αιτία που έπεσε και ο ρυθμός της αναμέτρησης και το δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξαν ουσιαστικές φάσεις από τις δύο ομάδες.

Στην υπόθεση πρόκριση πλέον ο Πλατανιάς μένει εκτός σε περίπτωση που η Σπάρτη επικρατήσει του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της Πέμπτης (14/12 - 15:00) και περνάνε στη επόμενη φάση η ομάδα της Λακωνίας και ο Ολυμπιακός. Η μοναδική περίπτωση για να περάσει το ζευγάρι Πλατανιάς - Σπάρτη είναι να επικρατήσει η ομάδα της Λακωνίας με 6-0 των «ερυθρόλευκων».

Η ΕΞΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ              - Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 
ΑΟ ΧΑΝΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1-2
ΣΚΟΡΕΡ: 4' αυτ. Ντιλαβέρ - 24' Γιακουμάκης, 27' Ντίνας

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Τσουκάνης, Δαμιανάκης, Θεολόγου, Νικολόπουλος, Φουρλάνος, Ηρακλής, Μάνιας (86' Μαργαρίτης), Σταματής (56' Ντούμος), Αποστολόπουλος (65' Λύρας)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Γιορέντε, Καρυπίδης, Πριτέντα, Ηλιάδης (71' Τσουράκης), Ντίνας (81' Βάντερσον), Ντιντάκ, Μενδρινός, Γιακουμάκης, Ντιλαβέρ (68' Γκνιάτιτς).

Last modified onΠαρασκευή, 06 Ιανουάριος 2017 01:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep