«Δάσος το πρωτάθλημα»

Ο Νίκος Αναστόπουλος ζήτησε από όλους να μην κοιτούν το δέντρο, αλλά το δάσος που είναι το πρωτάθλημα.

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου κράτησε ο Νίκος Αναστόπουλος από το παιχνίδι με τη Βέροια. Στάθηκε στο γεγονός ότι μπόρεσε να χρησιμοποιήσει παικτες που δεν είχαν χρόνο και σημείωσε ότι οι «κίτρινοι» δεν πρέπει να κοιτούν το δέντρο, αλλά το δάσος που είναι το πρωτάθλημα. Αναλυτικά ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα και την πρόκριση του Άρη στην επόμενη φάση:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι προκριθήκαμε στους «16», εκπληρώνοντας τον δεύτερο στόχο για φέτος. Δώσαμε την ευκαιρία σε πολλά παιδιά, να δούμε κάποια πράγματα που θα βοηθήσουν στο πρωτάθλημα. Κάποιοι άλλοι σε διαφορετικές θέσεις, για να μπορούμε να δούμε αν μπορούμε να τους υπολογίζουμε για το μέλλον. Σε μας, πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Εκεί ρίχνουμε το βάρος. Στον θεσμό του Κυπέλλου ο Άρης έχει μία παράδοση, θα το κυνηγήσουμε μέχρι εκεί που μπορούμε. Να ευχαριστήσουμε και τους λίγους, αλλά πολύ εκδηλωτικούς φιλάθλους, που παρά το κρύο ήταν μαζί μας».

Για τους στόχους στο Κύπελλο:

«Μέχρι εκεί που μπορούμε. Δεν μπορούμε να προδικάσουμε κάτι. Ξέρετε πολύ καλά στους 16 έχει κλήρωση, οπότε θα δούμε με ποιον θα κληρωθούμε και θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Απο εκεί και πέρα θα δούμε τον αντίπαλο. Δεν έχουμε αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε. Δεν θα πρέπει όμως να βλέπουμε τα δέντρα και όχι το δάσος. Το δάσος για εμάς είναι το πρωτάθλημα».

Για τις αλλαγές και τα συμπεράσματα:

«Στο σημερινό ματς μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε πράγματα. Όταν είσαι παίκτης του Άρη, πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος».

Για τα ματς με Τρίκαλα και Χανιά:

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Ακόμα και με την Ελευσίνα ήταν δύσκολο. Μετά το γκολ αντιδράσαμε και καταλάβαμε πόσο δύσκολο ήταν. Τώρα, το πώς μια ομάδα που δέχθηκε 21 επιθέσεις και έκανε μόνο τρεις να διαμαρτύρεται, είναι περίεργο».

Πηγή: pressaris.gr

Last modified onΤρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 17:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep