«Χάρηκα που έπαιξα πάλι εδώ»

Ο Μάρκο Ζόρο μίλησε για την επιστροφή του στο Γεντί Κουλέ, έστω ως αντίπαλος.

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τον ΑΟΧ έκανε την Κυριακή (11/12) ο Μάρκο Ζόρο. Ο Ιβοριανός στόπερ έπαιξε σε ένα γήπεδο που αγαπήθηκε, αφού τη σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε με επιτυχία στον ΟΦΗ.

Μετά το 3-0 της ομάδας του Ηρακλείου επί των Χανιωτών, ο Ζόρο είπε: «Ήταν ένα γενικά καλό παιχνίδι, στο οποίο ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος, εμείς παρότι προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον αγώνα δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Είμαστε μια νέα ομάδα με παίκτες που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία και πρέπει να δουλέψουμε αρκετά για να γίνουμε δυνατοί. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη του, ήταν καλύτερος και εύχομαι να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος και να καταφέρει να κερδίσει την κατηγορία».

Για τα συναισθήματα της επιστροφής του στο «Γεντί Κουλέ»: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα σε αυτό το γήπεδο και έπαιξα και πάλι, γιατί στα τελευταία παιχνίδια που ήμουν στον ΟΦΗ ήμουν τραυματίας. Αυτό το γήπεδο και αυτός ο κόσμος που έδιναν μεγάλη ενέργεια και είμαι χαρούμενος που ήρθα πάλι. Όλα αυτά δίνουν στην ομάδα μια μεγάλη βοήθεια σε κάθε της προσπάθεια».

Last modified onΚυριακή, 11 Δεκέμβριος 2016 21:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep