Ανεβαίνει ο Βουό

Αυξάνονται οι ελπίδες να προλάβει το παιχνίδι του ΟΦΗ στα Τρίκαλα ο Πατρίκ Βουό

Στην τελική ευθεία μπήκε τη Δευτέρα (5/12) η προετοιμασία του ΟΦΗ στο ΒΑΚ, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (7/12, 15:00) με τον ΑΟ Τρίκαλα εκτός έδρας. Ο Πάτρικ Βουό ακολούθησε ένα σημαντικό μέρος του προπονητικού προγράμματος του και όλα δείχνουν πως θα τεθεί στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

Στροφές ανεβάζει και ο Ηλίας Κώτσιος, με την απόφαση για τη συμμετοχή του στην αποστολή του ΟΦΗ να λαμβάνεται την τελευταία στιγμή. Αντίθετα, το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Νίκολα Μίκιτς, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Η προπόνηση της Δευτέρας διεξήχθη υπό δυνατή βροχή, ωστόσο η διάθεση των παικτών ήταν μεγάλη, με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν την Τρίτη (6/12) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά θα γευματίσουν στο Galaxy. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για τα Τρίκαλα.

Η αποστολή του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι της Τετάρτης (7/12) θα επιστρέψει στην Αθήνα με το πούλμαν και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Την Πέμπτη (8/12) το πρωί θα «πετάξει» για Ηράκλειο και με προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα ξεκινήσει την προετοιμασία της, για το παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά, για την 5η αγωνιστική της Football league.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep