«Να βοηθήσω τον ΟΦΗ»

Ορεξάτος έφτασε στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ ο Παύλος Μητρόπουλος

Στο Ηράκλειο έφτασε το πρωί της Δευτέρας (5/12) ο Παύλος Μητρόπουλος, ο οποίος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ. Ο 26χρονος μέσος υπέγραψε προ ημερών το συμβόλαιό του και από τον Ιανουάριο θα φορά τη φανέλα των Κρητικών.

Από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ο Μητρόπουλος αναχώρησε αμέσως για το ΒΑΚ, προκειμένου να έχει την πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες, αλλά και τον Νίκο Νιόπλια.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο έμπειρος χαφ ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στο Ηράκλειο και θα ενταχθώ στο δυναμικό του ΟΦΗ. Είναι ένα φλερτ που διαρκεί τα τελευταία 4-5 χρόνια, όμως τώρα ήταν γραφτό να ευοδωθεί και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Αναφερόμενος στους στόχους του τόνισε: «Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς του ΟΦΗ. Μέσα από την ομαδική διάκριση θα έρθει και η ατομική. Το πιο σημαντικό είναι όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για να πετύχει η ομάδα το σκοπό της».

Όσον αφορά την αγωνιστική του κατάσταση: «Δεν έχω προλάβει να ξεκουραστώ μετά τις υποχρεώσεις μου στη Σουηδία, όμως είμαι έτοιμος να μπω στις προπονήσεις και θα δέσω με την ομάδα. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ για να πετύχει ο ΟΦΗ το στόχο του».

Τον 26χρονο μέσο στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, για λογαριασμό του ΟΦΗ ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Δημήτρης Αποστολάκης, ο υπεύθυνος Τύπου και επικοινωνίας της ΠΑΕ Γιώργος Κορτσιδάκης και ο Νίκος Ανδρεαδάκης εκ μέρους των δημοσίων σχέσεων της ομάδας.

Ο τελευταίος καλωσόρισε τον Παύλο Μητρόπουλο με μια ανθοδέσμη και ένα κασκόλ του ΟΦΗ, ενώ αμέσως μετά τον πήγε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, όπου ήταν σε εξέλιξη η προπόνηση της ομάδας.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Μητρόπουλο, είναι μέχρι το καλοκαίρι και θα επεκταθεί σε περίπτωση ανόδου της ομάδας στη Super League.

ΠΗΓΗ: neakriti.gr

Last modified onΔευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2016 13:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep