Εκτός μόνο ο Βουό

Πλάνα νίκης ο ΟΦΗ με Πανελευσινιακό – Μπουτίκ στο Tάλως Πλάζα κατασκευάζει η ΠΑΕ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου (12/11, 17:00) με τον Πανελευσινιακό στο «Γεντί Κουλέ». Ο Νίκος Νιόπλιας καταστρώνει τα πλάνα του για νίκη, μετά τις δύο ισοπαλίες, ζητώντας από τους παίκτες του συνεχώς μεγαλύτερη συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα.

Μοναδικός απών για τον ΟΦΗ είναι ο Πατρίκ Βουό, ο οποίος και την Τετάρτη (9/11) συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και δεν υπολογίζεται για το ματς με τους «σταχυοφόρους». Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει την Πέμπτη (10/11) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την κατασκευή μπουτίκ της ομάδας στο εμπορικό κέντρο Tάλως Πλάζα και θα φιλοξενεί προϊόντα του ΟΦΗ από την συνεργασία που έχει η κρητική ομάδα με τη NIKE, στο ρουχισμό.

«Είναι μια καλή συμφωνία για τον ΟΦΗ, σε ένα χώρο που έχει σημαντική εμπορική κίνηση, όπως είναι το Τάλως Πλάζα. Το θετικό για μας είναι ότι το κατάστημα που έχουμε βρεί, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πολύ σύντομα, θα είμαστε σε θέση να το λειτουργήσουμε» ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr εκ μέρους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ ο Μιχ. Μυλωνάκης, ο οποίος και είχε τον συντονισμό των συζητήσεων όλο αυτό το διάστημα για το θέμα της μπουτίκ.

Στόχος του ΟΦΗ είναι πριν τα Χριστούγεννα, η μπουτίκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο Τάλως Πλαζα, να λειτουργήσει και να είναι στην διάθεση των φιλάθλων.

Ηδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία παραγγελίας επίσημων προϊόντων από τη ΝΙΚΕ με όλη την γκάμα που χρησιμοποιεί η ποδοσφαιρική ομάδα (φανέλα, φόρμα, τσάντες και ρούχα προπόνησης, κ.λ.π), αλλά και άλλων προϊόντων που θα υπάρχουν στην μπουτίκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep